imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Újabb iPhone SE 2 koncepcióképek érkeztek


A Concept Creator művésznevű dizájner nevéhez híven ismét kreált egy koncepciót, ezúttal az iPhone SE és az iPhone X szerelemgyerekéről. Sajnos persze elég kétséges, hogy valaha látni fogunk hasonlót, noha igény az volna rá. Marad a fantáziálgatás, itt a videó hozzá.

Kevés annyira egyöntetű szavazást láttunk itt, mint amilyen a legutóbbi, iPhone SE Plus koncepcióképeknél volt. A közel 2 500 szavazó 86%-a azonnal venné az iPhone SE folytatását, ha az megörökölne pár trükköt az iPhone X-ből. Ebből is látszik, hogy az iPhone SE-nek komoly rajongótábora alakult ki. Figyelembe véve a termék kiváló ár-érték arányát, és a modern hardverét mindezt a sokak szerint valaha volt legszebb iPhone házban, annyira nem meglepő az érdeklődés a folytatás iránt.

És hát, mi más lehetne a folytatás igazi értelme, ha nem az, hogy az iPhone X edge-to-edge OLED kijelzőjét pakolják bele az 5s vázába. Így maradhatna a kompakt méret úgy, hogy közben a kijelző képátlója jelentősen növekedhetne a még belátható méreteken belül. Én speciel több értelmét is látom ennek, mint a Kuo jóslatoknak az iPhone X Plus-ról, mely a mostani Plusok fizikai méretből csinálna egy 6” fölötti kijelzős phabletszörnyet.

Akármennyire is tetszetős az elképzelés, nem tűnik valószínűnek a megvalósulás. Az iPhone SE jelenleg két célcsoportot is kielégít: 1.) azokat, akik egyszerű, letisztult dizájnra vágynak, kompakt méretben 2.) azokat, akik relatíve olcsón szeretnének iPhone-t venni. Ha bekerülne az OLED kijelző a folytatásba, akkor valamelyik, de leginkább mindkettő csoport érdeke sérülne. Az efféle móka ugyanis egyfelől megnöveli a kijelzőméretet, másfelől nem szokott olcsó lenni az Apple-nél.

Mindegy is igazából, ez már az Apple dolga. Nekünk nem kell mást tennünk mint szemügyre venni Concept Creator videóját, és érlelgetni a gondolatot, mit kezdenénk egy ilyen termékkel.

Forrás: 9to5mac

A jelenlegi iPhone SE természetesen megtalálható az iSTYLE-ban, sőt, most történetesen akciósak is. Ha más akciókra vágysz, iratkozz fel a Black Friday hírlevélre, hogy ne maradj le a közelgő kedvezményekről.

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!