imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Újabb iTunes Festival infók


Érdekes jelenséget figyeltem meg a Google Analyticsben: senki nem kattint rá az iTunes Festival hírekre. Pedig higgyétek el nekem, jó buli! :) Mindenesetre két fontos dolog is történt még tegnap a hétfőn induló iTunes Festival körül: egyrészt megjelent a kapcsolódó csatorna az Apple TV-ken, másrészt újabb 19 névvel bővült a fellépők listája.

Természetesen az itthoni Apple TV-ken is megjelent a csatorna, nézni egyelőre nyilván nem tudunk élő adásokat, viszont a fellépőket és a menetrendet meg tudjuk tekinteni.

Emellett 19 további előadót is bejelentettek, így összesen 40-re nőtt a fellépők száma, de még mindig várható akár több mint 20 név a listára. Az újak: Mary J. Blige, deadmau5, Tony Bennett, Ed Sheeran, Nick Gardner, Rae Morris, Ben Howard, Nicola Benedetti, James Bay, Placebo, Foy Vance, Wolf Alice, Alison Balsom, Lisa Hannigan, Miloš, Little Dragon, Jessie J, Nick Mulvey, Hozier.

Kicsit kipofozták az eseménynek kialakított részt az iTunes Store-ban is. A visszaszámláló feletti line-up fülre kattintva napra lebontva megnézhetjük, kik az aznapi fellépők, az előadó nevére kattintva pedig további információkat kaphatunk róluk, illetve – természetesen – megvásárolhatjuk a zenéiket az iTunes Store-ból.

iTunes Festival 2011 – Foo Fighters
A Foo Fighters a 2011-es iTunes Festivalon. Kép forrása: Apple.

Az Apple készített egy galériát is, melyben képeket nézegethetünk a 2007 óra megrendezett iTunes Festival legjobb pillanatairól. A londoni fesztivált jelen állás szerint deadmau5 nyitja majd meg szeptember elsején, persze lehet, hogy betesznek még elé valaki mást, érdemes figyelni a változásokat. Annyi előadó van, hogy szerintem biztos mindenki talál 1-2 kedvére való fellépőt. Noha persze nem ugyanaz mondjuk egy tévé előtt ülve követni egy fesztivált mintha egy élő koncerten lennénk, a nagy nevek miatt érdemes lehet egy-egy este belenézni a műsorba, főleg, hogy teljesen ingyen van.

Ehhez én mindenképp egy Apple TV-t és egy tévét ajánlanék, meg persze valami jó kis hangrendszert. Az iTunes Festival egyébként közvetlenül iTunesból is nézhető lesz Macen és PC-n is, valamint akár iPhone-ról vagy iPadről is követhetjük majd az eseményeket, ha éppen úton lennénk.

Forrás: 9to5Mac.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!