imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Újabb kiszivárgott képeken láthatjuk az új AirPods tokját


Egyre nagyobb a kíváncsiság az új AirPods modellt illetően, hiszen az előzetes hírek alapján október végén mutatja majd be a vállalat a nagyközönségnek a 16″-es MacBook Próval egyetemben. Az idő egyre csak fogy, az Apple viszont nyilvánosan még nem lépett semmit.

Cupertinóban már-már gyanúsan nagy a csend a várományos, valószínűleg AirPods Pro névre hallgató új modellt illetően. Ez azért furcsa, mert külön-külön is hallhattunk híreket a vezetéknélküli fülhallgató, és a nagyobb kijelzővel szerelt új MacBook Pró debütálásának dátumáról, melyet mindkét esetben október végére taksáltak a források.

Ezzel ellenben viszont az Apple még mindig nem küldött ki konferencia meghívókat , ami ha belegondolunk, két dolgot jelenthet alapvetően. Az első az, hogy tartanak egy keynote-ot, ahol valószínűleg mindkét termékről lerántják a leplet, viszont a forrásoknak nincs igazuk, és későbbi időpontról lehet szó valójában.

Ugyan az első verzió tűnik valószínűbbnek, de a második sem elvetendő, mely szerint csak csendesen frissíti az Apple a termékpalettát, és nem veri nagy dobra a dolgot. Láthattunk példát erre júliusban, amikor egyik pillanatról a másikra, mindennemű kommunikáció nélkül kivezették a kínálatból a 12″-es MacBook-ot és a klasszikusnak számító régi dizájnnal rendelkező MacBook Air-t.

A helyzet persze kicsit más, hiszen ott inkább ráncfelvarrásokat és kivezetéseket láthattunk, most pedig 2 új termékről van szó. Az utóbbi hetekben láthattunk már render- és kiszivárgott képeket az AirPods Pro-ról, melyek többé-kevésbé egyetértésben voltak dizájn ügyileg. A SlashLeaks oldalán megint feltűntek új, az eddigi híresztelésekkel gyanúsan egybevágó képek:

Utólag kiderült, hogy a képeken látható termék biztosan nem egy Apple termék, csupán egy kínai másolat, azonban most már kezd nagyon furcsa lenni, hogy minden koppintás pont ebbe az irányba megy dizájn szempontból. Több mint valószínű, hogy a távol-keleti gyártók tudnak valamit, ha már most több irányból érkeztek egymásra kísértetiesen hasonlító szivárogtatások.

Az új AirPods Próról eddig keveset tudunk, de annyi már szinte biztosra vehető, hogy egy fülpárnás verzióról lesz majd szó, ami nagy valószínűséggel képes lesz a zajszűrésre, valamint minimum por- és cseppálló IP szabványt kaphat. Az árcédulán az eddiginél borsosabb összeget láthatunk majd, ami feltételezhetően 260$-t (nagyjából 90-100 ezer Ft) jelent.

Szerintetek melyik verzió lesz a nyerő? Csendes október végi frissítésre, vagy késöbbi nagy durranásra számíthatunk inkább?

Forrás: SlashLeaks

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!