imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Újabb nyom utal a következő iPadre


Csak éppen azt nem tudjuk, hogy melyikre. A lényeg, hogy immáron hivatalos nyoma is van legalább egy új táblagép érkezésének.

A koronavírussal kapcsolatos fejlemények mellett az elmúlt hónapokat az iPhone 9/SE, illetve egy új, tripla kamerás iPad Pro érkezését pedzegető hírek uralták. Ez utóbbit Ming-Chi Kuo tavaszra várja, de a DigiTimes olyan értesüléseket is meglebegtetett, melyek szerint ősszel debütálhat az új gép, méghozzá 5G-támogatással. A pletykáknál és a beszállítói füleseknél többet azonban eddig nem igazán tudtunk, most viszont egy fokkal komolyabban vehető információk landoltak a sajtóban.

Az Apple ugyanis egy új iPadet regisztrált az Eurázsiai Gazdasági Bizottságnál, méghozzá A2229 modellszám alatt. Az eljárás egy kötelező procedúra, amelyen minden gyártónak át kell esnie aki az Eurázsiai Gazdasági Unió országaiban (Oroszország, Örményország, Kirgizisztán, Fehéroroszország, Kazahsztán) kíván titkosítást használó eszközöket árulni. A hivatalos iratokból ugyanakkor sajnos csak annyi derül ki, hogy a gép az iPadOS 13-at futtatja, így egyelőre képtelenség megmondani, hogy konkrétan milyen modellt takar az A2229-es jelzés.

Magyarul sokkal okosabbak nem lettünk, viszont így már tényleg nagy a valószínűsége annak, hogy akár a közeljövőben láthatunk egy új tabletet a cupertinóiaktól. Már csak azért is, mert az Eurázsiai Gazdasági Bizottság regisztrációi a korábbi években már „buktattak le” Mac, iPhone, Apple Watch, de még AirPods modelleket is. Hogy az új iPadet mikor és milyen formában jelenthetik be, azt a koronavírus-vészhelyzet miatt képtelenség megmondani, de annyi bizonyos, hogy a márciusi eseményre nem érdemes számítanunk.

Forrás: MacRumors

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!