imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Újabb prémium játékok váltak ingyenessé


Ismét találtunk két remek címet, melyet most ingyen húzhatsz be, a tavalyi év egyik legjobb játékát pedig rendkívül alacsony áron kínálják.

Nemrég adtunk hírt négy játékról, melyeket a koronavírus-járványra való tekintettel ingyenessé tettek a fejlesztőik. Nem tudni, hogy a pandémiának ezúttal van-e köze az akciókhoz, de most két újabb prémium címet tölthetünk le költekezés nélkül.

Az egyik a Mini Metro, a Dinosaur Polo Club metróhálózat-fejlesztő stratégiája. Az egyszerű, de kihívásokkal teli alkotás 2016-ban bekerült az App Store legjobbjai közé. A játékban 20, valóságban is létező városban tehetjük próbára a tervezési képességeinket. A települések folyamatosan bővülnek, így újabb és újabb problémákat kell megoldanunk, miközben bűvészkedni kényszerülünk a szűk erőforrásokkal is. Frissítés: a fejlesztők azóta a Redditen közölték, hogy a leárazás oka a koronavírus, így segítenék a karanténban töltött napok elviselését.

A Mini Metro letöltése az App Store-ból (ingyenes)

A másik ingyenessé vált csemege a Prune, mely a megjelenésekor külön tesztben is szerepelt az iMagazinon, a Time és az Apple pedig 2015-ben az év játékának választotta. A Prune lényege, hogy egy fáról kell gondoskodnunk, amely folyamatosan növésben van, s csak a mi metszőollónk tartja kordában. Szimpla, kifejezetten nyugis élmény, elsősorban az egyedi megközelítések kedvelőinek ajánljuk.

A Prune letöltése az App Store-ból (ingyenes)

Végül pedig egy akcióra is felhívnánk a figyelmeteket, mivel a tavalyi év egyik legjobb játéka, a Hyper Light Drifter jelenleg kedvezményes áron tölthető le, a szokásos 4,99 dollár helyett mindössze 99 centért (349 forint). A HLD-ről itt írtunk bővebben, a multiplatform kaland akár Apple TV-n is játszható.

A Hyper Light Drifter letöltése az App Store-ból (349 Ft)

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!