imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Újabb problémák az új Steve Jobs-film körül


Azok után, hogy rövid idő alatt 2 főszereplőjelölt is kihátrált a produkcióból, most már a Sony Pictures filmstúdió sem kíván többet foglalkozni a hivatalos Steve Jobs-életrajz alapján készülő filmmel, de még nincs minden remény veszve.

Nem rég kiderült, hogy Leonardo DiCaprio után Christian Bale is visszaadta az új Steve Jobs életrajzi film főszerepét, ami úgy tűnik, már a Sony Pictures-nek is túl sok volt, lemondanak a forgatásról. A pletykák szerint a Universal Studios-t érdekelné a film, de minden esetre most az eddigieknél is bizonytalanabb az amúgy is rendkívül problémás film sorsa.

Ez lenne ugyebár az a film, ami a Walter Isaacson által jegyzett hivatalos Steve Jobs-életrajz alapján készül, és amit ennek megfelelően mi is nagyon vártunk, egészen addig, amíg nem érkezett minden nap egy új hír arról, hogy éppen melyik stáb tag lépett vissza a munkától. Ami egyelőre biztosnak látszik, mindössze az, hogy a rendezésért az Oscar-díjas Danny Boyle felel, míg az adaptációt Aaron Sorkin végzi.

Most éppen Michael Fassbendert emlegetik potenciális főszereplőként, Steve Wozniak szerepét pedig Seth Rogan kaphatja, de meglátjuk, ez meddig marad így.

Annyit a héten megtudhattunk Aaron Sorkintól, hogy a film Steve és lánya, Lisa kapcsolatára koncentrál majd. A szintén általa írt, Mark Zuckerberg karrierjét bemutató The Social Network filmre utalva elmondta:

Mindkét film sokkal inkább az emberekről szól, mintsem az általuk feltalált technológiáról

Mindenképpen érdekes elképzelés Lisa karaktere köré írni a filmet, különösen annak tükrében, hogy az alapul szolgáló életrajzi könyv előkészületeiben egyáltalán nem vett részt. Egy korábbi interjúból azt is tudjuk, hogy 3 hosszú jelenetre bontják a filmet, és mindhárom egy-egy történelmi termékbejelentés előtt játszódik majd, így még kevésbé evidens Lisa kapcsolata a film többi szálával.

Kíváncsian várjuk, mi lesz a vége a meglehetősen régóta húzód produkciónak, de ennyi viszontagság után egyáltalán nem lepődnénk meg, ha még jó ideig kellene találgatnunk, végül ki vállalja el Steve szerepét, ha egyáltalán valaha elkezdődik a forgatás.

Forrás: Variety 

Szerk: Legközelebb akkor írunk erről a filmről ha kiderül, hogy Palvin Barbi játssza Lisa szerepét. –Handras

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!