imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Újabb részletek érkeztek a HomePodról


A korábban annyi titkot felfedő HomePod firmware ismét árulkodott, most magáról az eszközről. Guilherme Rambo pedig újra résen volt, és összegyűjtötte a frissen leleplezett funkciókat.

Már nagyon várjuk a júniusban bejelentett eszköz megérkezését. Az elmúlt hónapok során szép-lassan csordogáltak róla az infók. Többet közt kiderült már, milyen lesz a párosítás, illetve hogyan kalibrálja magát újra az eszköz, ha megváltoztatjuk a helyzetét.

Rambo, aki annyi titkot fejtett meg az akkor még iPhone 8-nak aposztrofált iPhone X-ről, most sem volt rest és az alábbi funkciókat listázta számunkra:

  • A beépített ébresztő hangját bármely zenére lecserélheted az Apple Music segítségével.
  • A Home appal egyszerre updatelheted az összes eszközöd (már ha több HomePod-od is van).
  • Korlátozhatod, kik kapcsolódhatnak rá és módosíthatják HomePodod beállításait.
  • Kiválaszthatod, hogy a HomePodon lejátszott zenék hozzáadásra kerüljenek-e a zenei profilodhoz és befolyásolják-e a számodra ajánlott zenéket.

Az is kiderült, hogy sztereo hangszóróként párba állítani a HomePodokat sem lesz nagy ördöngösség. Párosításkor a telefonodon felugró kártyán könnyen beállíthatod ezt is.

Az indítást követően Siri már rajtra készen várja parancsaid, melyeket új hangeffektusok kíséretében azonnal végre is hajt.

A korábban bejelentett SiriKit pedig lehetővé teszi majd, hogy minden utasítás a HomePodhoz kapcsolt iPhone-okon és iPadeken is egyaránt kivitelezhető legyen.

Forrás: iDB

Ha égsz a vágytól, hogy valamilyen csodás hangszóróra tégy szert, és úgy érzed, nem tudod kivárni a decemberi indulást, akkor válogass az iSTYLE zenei kínálatából.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!