imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Újabb üvegburát épít az Apple Kínában


Az Apple újabb boltot nyit Kínában, és ezúttal úgy döntöttek, egy vadonat új design helyett a már Shanghajban is bevált üvegbúrának mását építik fel.

Tovább terjeszkedik az Apple az ázsiai régióban, a legfrissebb hírek szerint egy új kínai Apple Store-t építenek Csungking városában. Az Apple időről időre képes meglepetést okozni a frissen felhúzott épületek megjelenésével, most azonban úgy döntöttek, hogy egy már sikeres üzletük karakterisztikus megjelenését értelmezik újra.

Az új csungkingi Apple Store bejárata ugyanis úgy tűnik, a shanghaji üzlethez hasonlóan egy üvebúrában foglal majd helyet, igaz, az új építmény valamennyivel kisebb lesz az eredetinél.

guotai_plaza_dec_650_1

Maga az üzlethelyiség számos más Apple Store-hoz hasonlóan a föld alatt kap majd helyet, így érthető, hogy minél figyelemfelkeltőbb megjelenését szeretnének kölcsönözni az egyetlen föld feletti résznek.

guotai_plaza_dec_650_2

Ahogyan a fotókon is látszik, az építkezés még javában folyik. Az új üzlet megynyitását tekintve egyelőre nincsen hivatalos információ, az építkezés látható állapotából arra lehet következtetni, hogy valószínűleg az idei év első harmadában készülnek el a munkálatokkal.

Tim Cook korábban azt nyilatkozta, nagyjából 25 új boltot szeretnének kevesebb, mint két év alatt megnyitni Kínában, ami igen feszített tempónak tűnik, de az Apple Watch megjelenése miatt biztosan lesz igény az új Apple Store-okra.

Csungking_apple_store_old
Egy Apple Store már most is üzemel Csungkingben

Ez egyébként nem az első eset, hogy az Apple egy korábbi bolt terveit veszi alapul új Apple Store építésekor: a legendás New York-i kocka-designt is a világ számos üzleténél újrahasznosították.

Forrás: ifo Apple Store
Képek: Apple, ifo Apple Store

 

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!