imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Újabb videó az idei lehetséges iPhone-okról


A 9to5Mac birtokába került egy újabb videó, amin az idei iPhone felhozatal két nagyobbik modelljének makettje látható. Két érdekességet is észrevehetünk a felvételeken.

Néhány héttel ezelőtt került ki az első videó a netre, amin a 2018-as iPhone X telefonok dummy verziói láthatók. Ilyeneket általában a tok gyártó cégek kapnak, így pontos méretbeli leírás is tartozik hozzájuk. Az idei 3 új lehetséges modell közül egyből kitűnt a kakukktojás: a középső modell meglehetősen vastag lesz a jelenlegi iPhone X-hez képest.

Ez az a 6,1″-os változat, amiről azt regélik, hogy a valamivel szerényebb pénztárcával rendelkezők iPhone-ja, ugyanis kimarad belőle például az OLED technológia, helyett hagyományos LCD panel kerül majd bele. Papíron ez a változat körülbelül 1 milliméterrel lesz vastagabb, mint a két másik testvére. Ez az eltérés pedig videón is kitűnik, hogy nagyon sok.

A másik érdekessége a felvételeknek, hogy a rajtuk látható makketek szintén középső darabjának nincsen dupla kamerája. Persze ez könnyen változhat a megjelenésig, mégis sokat elmond, hogy ugyan a tok kivágása azonos, két lencse helyett csak egyet láthatunk a mintadarabon. A hírek szerint ezt a telefont körülbelül 700 dolláros nettó áron dobja majd piacra az Apple, ami pontosan megegyezik az iPhone 8 induló árával.

Forrás: 9to5Mac

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!