imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Újdonságokkal frissült az iOS 11 bétája


Megérkezett az iOS 11 harmadik bétája, mely apró finomításokat, újdonságokat, valamint jelentős hibajavításokat tartalmaz. Lássuk mire számíthat az, aki letölti az iOS legfrissebb verzióját!

Az iOS 11 rengeteg újdonságot rejt magába, beleértve az új Fájlkezelőt, a Drag & Drop rendszert, a multitasking felületet, a személyreszabható Vezérlőközpontot és az iPadre dedikált Dockot. Korábban megírtuk, hogy miért érdemes várni a frissítéssel, majd az első nyilvános béta megjelenésével külön cikket szenteltünk annak, hogyan hegeszthetitek fel az iPhone-otokra már most a béta állapotban lévő iOS 11-et, sőt azt is kiveséztük hogyan lehet visszaállni korábbi verzióra.

 

Rohamosan közeleg a szeptember, az iOS 11-ben azonban még mindig akadnak égbekiáltó bugok, melyeket az Apple szépen lassan kijavítgat, miközben a már meglévő funkciókat tökéletesítgeti, illetve apró újításokat is bevezetnek. Elvétve pedig szemfüles felhasználók olyan újdonságokat véltek felfedezni, melyek nem biztos, hogy egyből szembetűnő változások, viszont már részei lehetnek a végleges verziónak. Nézzük mi változott!

  • Finomodott a 3D Touch interface a Kamera alkalmazásban és a Vezérlőközpontban. Hasonló változások láthatók a Jegyzetek alkalmazás Vezérlőközponti kapcsolójánál is.
  • Újragondolták az Értesítési központ fedlapját, mostantól egyből megjelenik az összes értesítés nézetben. Nincs szükség még egy gesztusra ahhoz, hogy mindet megnézhessük.
  • iPaden, multitasking nézetben eltűnt az alkalmazások bezárására szolgáló X, helyette ismét felfele tudjuk kilőni majd az appokat.
  • Finomodott a fájlok csoportos draggelése.
  • A Mail alkalmazás megjegyzi, ha 3 hasábos elrendezésben hagyjuk nyitva 12,9”-es iPad Prón osztott képernyős és teljes képernyős megjelenítések között váltogatva.
  • Finomodott a Smart Invert funkció.
  • Mostantól különbeállítás van az App Store-ban található videók automatikus lejátszására. Azt is megadhatjuk, hogy adatkapcsolat milyenségétől függően mikor legyen aktív és mikor ne az AutoPlay.
  • Megjelent a macOS Server a Fájlok appban, de egyelőre nem működik.
  • Változott a Safari 3D Touch gesztusainak felülete.
  • Új API-t kínál a SafariServices, amely lehetőséget biztosít majd a felhasználók számára, hogyha weben jelentkeznek be egy oldalra, akkor ezzel együtt az applikációba is beléptet a rendszer.

Ennyi újdonság jutott mára. Ha még több információra éhezel az iOS 11-ről, látogass el a mappájába, ha pedig mindent tudni szeretnél az elmúlt egy hónap történéseiről, nézz be a WWDC mappánkba. Bejön az iOS 11, de már nem kompatibilis a készüléked? Szerencsére az iSTYLE szuper iPhone 7 és iPad Pro akciókkal vár, érdemes mielőbb lecsapni rájuk!

Forrás: 9to5mac

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!