imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ujjlenyomatos iPhone 2021-ben?


Ráadásul az oldalsó bekapcsológombbon? Az Apple-től? Furcsa lenne, mégis erről szól a legfrissebb Kuo jóslat.

Ming-Chi Kuo igazi termékdömpinget vár az idei év első felében az Apple-től. Ugyan vannak kétségeink afelől, hogy ez be is jön-e, mégsem az Apple fejhallgató vagy az AirPower utód a legmeredekebb friss jóslata.

A TF International Securities elemzője ugyanis már a 2021-es iPhone-ról hozott új információt, méghozzá a tavaszi modellről. Szerinte a jövő évben bemutatandó új készülék továbbra is LCD kijelzős lesz majd, azonban a Touch ID (amit az iPhone 8 alapjára épülő iPhone SE 2-be várunk) nem az eddig megszokott módon lesz majd beépítve.

Ehelyett a telefon oldalán található bekapcsológomb működik majd ujjlenyomat olvasóként is. Nagyjából úgy, ahogy ez évekkel ezelőtt más gyártóknál is megtalálható volt. Ahogy iPhone-ban még soha. Ez azonban szerinte kiváltja majd a Touch ID-t és a Face ID-t is, így nem kell akkora notch, és lényegében az egész előlap egy nagy kijelző lehet.

A mai jóslatok alapján nehéz nem azt gondolni, hogy végleg elgurult Kuo gyógyszere, vagy kicsit túltolta a kínai újévi bulit. Azonban nem tartom kizártnak, hogy az Apple valami hasonló megoldáson dolgozik, mondjuk koncepcióként. De nem látom értelmét, hogy egy ilyen, alapvetően az eddigiektől eltérő, és kicsit visszalépéses azonosítást vezessenek be, ráadásul nem OLED vagy microLED kijelzővel. Reméljük Kuo nem dob ki egy elemzést a 2022-es bőr alá épített iPhone-ról 1 MP-es kamerával…

Forrás: Macrumors

Neked bejönne egy oldalgombos vagy hátlapi ujjlenyomat olvasó az iPhone-hoz? Lecserélnéd a FaceID-t?

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!