imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Uma Thurmannel erősít az Apple TV+


A színésznő persze nem a szolgáltatásért felelős alelnöki székbe huppan be, hanem egy új sorozat főszereplőjeként tűnik fel a streaming platformon.

Az utóbbi időben kisebb-nagyobb megszakításokkal szinte folyamatosan csordogálnak az Apple TV+-al kapcsolatos fejlemények. Nemrég például a Central Park című animációs sorozat érkezéséről számoltunk be, előtte pedig a WeWork sztoriját feldolgozó széria munkálatairól adtunk hírt. Most viszont egy újabb produkciót jelentettek be a cupertinóiak, ami egy izraeli thrillersorozat feldolgozása lesz, a főszerepben a Ponyvaregényből és a Kill Billből ismert Uma Thurmannel.

Thurman Mia Wallace-ként az 1994-es Ponyvaregényben.

A Suspicion (Gyanú) címre keresztelt széria cseleménye a Thurman által játszott üzletasszony körül bonyolódik majd, akinek egy napon elrabolják a fiát. Az esetről még videófelvétel is készül, amely bejárja az internetet, s ami alapján rövidesen négy brit állampolgárt vádolnak meg a bűncselekmény elkövetésével. A sorozat fő kérdése az lesz, hogy vajon helytálló-e ez a széles tömegek körében is osztott gyanú.

A forgatókönyvírók alaposan átszabták az izraeliek eredeti sztoriját. A 2015 óta futó, 127 országban vetített False Flag (idehaza Hamis zászló) ugyanis inkább egy nemzetközi kémthriller, mintsem személyes dráma. Az eddig két évadot megélt sorozatban az iráni védelmi minisztert rabolják el, s azon megy a huzavona, hogy vajon tényleg a közvélemény által kipécézett öt izraeli követte-e el az akciót.

Chris Long (J) a tavalyi Golden Globe-gálán.

Az Apple verzióját az Egyesült Királyságban forgatják majd, a sorozatért az eredeti változatot is jegyző Keshet Productions felel. A rendezői teendőket a Golden Globe-díjas The Americans (Foglalkozásuk: amerikai) direktoraként és producereként már bizonyított Chris Long vállalta. A szakembernek nem ez lesz az első kalandja az Apple TV+-on, mivel korábban az Amazing Stories néhány epizódjánál is producerkedett.

A Suspicion munkálatai viszont csak most fognak beindulni, így egyelőre még premierdátumot sem kaptunk. Minket mindenképp érdekel, hogy mire megy majd Long Uma Thurmannel és az izraeli alapanyaggal, s addig is kíváncsian várjuk, hogy milyen újdonságok érkezését jelentik még be az Apple a TV+ lassan, de biztosan bővülő kínálatába.

Forrás: 9to5Mac

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!