imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Unikornis újratöltve


Vannak dolgok, melyeken nem feltétlenül kell változtatni. Ilyen a Robot Unicorn Attack is, melynek harmadik részét ajánja most az Apple.

Zenéje, az Always az Erasure-től garantáltan mindenkinek a fülébe tapadt egy-két napra, aki bármikor játszott a játék korábbi verziójával.

A harmadik verzió már összetettebb játékélményt ad, a design 3D-s lett, már nem csak unikornissal száguldozhatunk, upgradelhetjük és cserélgethetüj karakterünk. Ami csodálatos is, de…

Az über-high-tech fejlesztések nem azt a játék élményt hozzák, mint a korábbi 2D-s verzió. Legalábbis nekem nem.

Ha neked is hiányozna, még leölthető a második rész, ahol a zene extraként megvehető hozzá. Az eredeti verziót sajnos még nem tette iOS 11-gyel kompatibilissé az [adult swim], de böngészőben azért játszhatsz vele.

Ha mindenevő unikornis fan vagy, fuss neki az új verziónak.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!