imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ünnepeld a Nőnapot és gyűjtsd be az idei jelvényt


Az Apple 2019-ben is egyedi Aktivitás jelvénnyel ünnepli a Nemzetközi Nőnapot. Idén ráadásul gyakorlatilag bárki megszerezheti, ha odafigyel.

Férfiolvasóink figyelmébe: a világszerte a virágboltosok pirosbetűs ünnepe, Nemzetközi Nőnap van. Tavaly ugyanezen a napon már összefoglaltuk a Nemzetközi Nőnap történetét, miértjeit, így akit ez érdekel, és lemaradt volna róla, ajánljuk korábbi cikkünk olvasását.

Clara Zetkin, az egyik első nőjogi harcos.

Az Apple immár hagyományosan egyedi jelvényt készít az Apple Watch tulajdonosok számára erre a különleges alkalomra, csakúgy, mint a Föld napjára vagy legutóbb a Szív hónapja kapcsán. Tavaly kicsit túllőttek a megszerzési feltételeket, amikor is a magunknak beállított mozgás/move célt kellett duplán túlteljesíteni. Ha jól van beállítva napi ritmusunkhoz, ez egy laza pénteken tényleg komoly kihívás lenne… Szerencsére idén sokkal alacsonyabbra tették a lécet.

Ha szeretnéd a gyűjteményedbe ezt az egyedi jelvényt, nincs más dolgod, mint mozogni egy kicsit:

  • Indíts el egy sétáló, futó vagy kerekesszékes edzést az Apple Watchodon;
  • Tolj le egy laza mérföldet (normális mértékegységben kb. 1,6 kilométert);
  • Siker. Már tiéd is a jelvény!

Ez a díj kizárólag ma elérhető, így érdemes nem halogatni estére, majd jól elfelejteni. A távolság pont ideális lehet a legközelebbi virágboltig és vissza. Ha túl közel lenne, még megfejelheted az abc-vel, egy kis csoki sosem árthat alapon.

Minden női olvasónknak pedig ezúton is boldog Nőnapot kívánunk!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!