imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Szómágia

Itt a legújabb magyar iOS játék!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Utoljára használt alkalmazás ébrentartása Apple Watchon


Az Apple Watch alapértelmezett beállításai szerint, nem az utoljára használt alkalmazást használja, amikor újra rápillantasz az órádra, hanem a számlapot. Lássuk, hogyan lehet ezt megváltoztatni.

Az Apple Watch rendszerint visszaugrik a számlapra, miután kikapcsolt a kijelző, és ha a megfelelő beállításokat használjuk, akkor a legutoljára használt alkalmazást a Dockra helyezi. Nos ez például edzés, vagy navigálás közben nem túlságosan kényelmes. Szerencsére létezik módszer arra az esetre is, ha azt szeretnénk, hogy mindig amikor az órára pillantunk az utoljára végzett munkamenetet lássuk.

Ezt az óra beállításai között tudjuk meghatározni. Nyomjuk meg a Digital Crown-t, majd a menüben keressük meg a Beállítások alkalmazást, görgessünk az Általános fülre, és keressük a kijelző ébresztésére vonatkozó beállításokat. Itt, ha be van pipálva, hogy az óra felébredjen, amikor magunk elé tartjuk, akkor tovább görgetve azt is megadhatjuk, hogy mennyi ideig legyen aktív az utoljára használt alkalmazás.

Az Apple alapesetben 2 percre állítja az értéket, de akár órára is beállíthatjuk, vagy bepipálhatjuk a Mindig opciót is, esetleg teljesen ki is kapcsolhatjuk. Ekkor, amikor elalszik a képernyő újra meg kell nyitnunk az alkalmazást.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!