imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Saját csatornánkra költözünk

Like-olj és kövess minket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Utolsó esély WWDC jegyhez jutni


Az Apple megkezdte azoknak a jegyeknek az árulását, amit nem vettek meg a nyertesek. Mint korábban írtuk idén nem a gyorsaság, hanem a szerencse volt döntő: a jelentkezők közül kisorsolták azokat, akik megvásárolhatták az 1600 dolláros jegyeket. Most a maradék jegyeket sorsolják ki azok között, akik korábban nem nyertek.

Azt nem közölte a cég, hány jegyet nem vásároltak meg végül a nyertesek, de többen is megerősítették, hogy most telefonon keresik meg a jelentkezőket, ahol közlik, hogy 24 órán belül tudnak jegyet vásárolni a június 2 és 6 között, a san franciscói Moscone West konferenciaközpontban megrendezendő eseményre.

Forrás: MacRumors

BYEback - készülékbeszámítás