imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Utolsó esély WWDC jegyhez jutni


Az Apple megkezdte azoknak a jegyeknek az árulását, amit nem vettek meg a nyertesek. Mint korábban írtuk idén nem a gyorsaság, hanem a szerencse volt döntő: a jelentkezők közül kisorsolták azokat, akik megvásárolhatták az 1600 dolláros jegyeket. Most a maradék jegyeket sorsolják ki azok között, akik korábban nem nyertek.

Azt nem közölte a cég, hány jegyet nem vásároltak meg végül a nyertesek, de többen is megerősítették, hogy most telefonon keresik meg a jelentkezőket, ahol közlik, hogy 24 órán belül tudnak jegyet vásárolni a június 2 és 6 között, a san franciscói Moscone West konferenciaközpontban megrendezendő eseményre.

Forrás: MacRumors

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!