imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ütős iMac Pro reklámok és werkfilmek érkeztek


Az Apple felkért egy rakás vizuális művészt és filmstúdiót, hogy rakjanak össze valami szuper-látványosat iMac Prón, demózva ezzel a gép képességeit. A végeredmény hat lenyűgöző alkotás és az ezekhez tartozó Behind the Scenes videó.

Az iMac Próról elég sokat regéltünk már. A tavalyi WWDC egyik legizgalmasabb bejelentése volt, annak ellenére is, hogy már akkor pontosan tudtuk, hogy rettenetesen drága lesz, és hogy nekünk semmi szükségünk nincs az erejére. Mégis, elnézve a specifikációkat, gyönyörködve a Space Gray színben, szemügyre véve az új hűtésrendszer animációját, egyszerűen csak akarod, hogy ott figyeljen a nappali közepén.

Az Apple most tovább fokozta a fokozhatatlant, és egy rendkívül látványos reklámkampányba kezdett. Felkeresett híres vizuális művészeket és filmstúdiókat, és megkérte őket, hogy legyenek kedves összedobni egy rövidebb, de annál ütősebb darabot, aminek megalkotásához valóban szükség van az iMac Pro erejére. Még külön trailert is kaptak a reklámok.

A nevek közt szerepel Erin Sarofsky (egy rakat Marvel film főcímének alkotója), Esteban Diácono, Luigi Honorat és Michelle Dougherty. A stúdiók közül pedig a Buck és a ManvsMachine képviseltette magát egy-egy alkotással. Ami különösen jó az egészben, hogy mindegyikük teljesen más vizuális világgal és atmoszférával operál, így nagyon sokszínűre sikeredett ez a kampány. Biztosan mindenki talál majd magának kedvencet, az én szavazatom a ManvsMachine alkotásának megy.

Nem is húznám tovább az időt, jöjjenek a videók. Ha időtök engedi, érdemes megnézni a hozzájuk tartozó Behind the Scenes werkfilmeket is, azok is vannak legalább olyan érdekesek mint maguk a reklámok.

Erin Sarofsky

Esteban Diácono

Luigi Honorat

Michelle Dougherty

Buck

ManvsMachine

Nektek melyik jött be a legjobban?

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!