imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Üzenetek blokkolása iPhone-on


Kezdő iPhone-osok top 5 kérdése között szokott lenni: hol blokkolhatom az SMS és iMessage üzeneteket? Lássuk, hol találjuk ezt a beállítást!

Nem tudom pontosan, hogy a tudomány mai állása hogyan vélekedik az ismeretlen telefonszámokról jövő céltalan üzenetekről, de ezt az internet népe spamként ismeri, ami főleg az e-mailezés hőskorában volt jellemző. Nos, az üzenetek feladóit pillanatokon belül blokkolhatjuk. Ha eddig nem találtad vagy új neked az iPhone világa, akkor a következő pontokat kövesd.

  1. Nyisd meg az Üzenetek alkalmazást
  2. Koppints a nem kívánt üzenetre
  3. Majd koppints a jobb felső sarokban lévő “i” betűre
  4. A Részletek ablakban nyomj az ismeretlen kontakt számára
  5. Az alsó menüpontra koppintva blokkold a kontaktot

Ezzel a módszerrel többé nem fogod megkapni ettől a számtól az üzeneteket, a bejövő hívásokat pedig automatikusan elutasítja majd az iPhone-od. A letiltott számok listáját a Beállításokban tekinthetjük meg.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!