imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Vadiúj „slofie” videók érkeztek


Az iPhone 11 és az iPhone 11 Pro egyik kevésbé megénekelt újdonsága az előlapi kamerával lőhető lassított felvétel. Mi már szinte meg is feledkeztünk funkcióról, s talán mások is így lehettek vele, mert az Apple két új filmmel is igyekszik emlékeztetni rá.

“Egy mosoly, egy integetés, egy meglebbenő hajfürt – másodpercenként 120 képkockán minden menőbben néz ki.” Így promózza az Apple a lassított felvétel és a selfie házasításából született „slofie”-t, amivel a közösségi oldalakon eddig ritkán találkoztunk az őszi megjelenése óta, pedig a hasonló trükkök sikerének ez az igazi mérőszáma.

A két vadonatúj rövidfilm viszont talán meghozza az emberek kedvét a funkció kipróbálásához. Mindkettőt profi snowboardosokkal vették fel, méghozzá az alap iPhone 11 segítségével. Ha csak az egyikre van időd, akkor a Backflipet ajánljuk, a legtöbben valószínűleg soha nem kerülünk ennél közelebb egy hátraszaltó kivitelezéséhez.

S, ha már slofie, egy kis szavazásra invitálnánk titeket.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!