imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Vadiúj „slofie” videók érkeztek


Az iPhone 11 és az iPhone 11 Pro egyik kevésbé megénekelt újdonsága az előlapi kamerával lőhető lassított felvétel. Mi már szinte meg is feledkeztünk funkcióról, s talán mások is így lehettek vele, mert az Apple két új filmmel is igyekszik emlékeztetni rá.

“Egy mosoly, egy integetés, egy meglebbenő hajfürt – másodpercenként 120 képkockán minden menőbben néz ki.” Így promózza az Apple a lassított felvétel és a selfie házasításából született „slofie”-t, amivel a közösségi oldalakon eddig ritkán találkoztunk az őszi megjelenése óta, pedig a hasonló trükkök sikerének ez az igazi mérőszáma.

A két vadonatúj rövidfilm viszont talán meghozza az emberek kedvét a funkció kipróbálásához. Mindkettőt profi snowboardosokkal vették fel, méghozzá az alap iPhone 11 segítségével. Ha csak az egyikre van időd, akkor a Backflipet ajánljuk, a legtöbben valószínűleg soha nem kerülünk ennél közelebb egy hátraszaltó kivitelezéséhez.

S, ha már slofie, egy kis szavazásra invitálnánk titeket.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!