imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Vállvetve dolgozik az Apple és a Microsoft az iCloud for Windows-on


Van is ok az összefogásra, hiszen a legújabb Windows nem kompatibilis a legújabb iClouddal.

A Windows 10 legutóbbi, októberi frissítése egy nem várt „újdonságot“ is magával hozott. Azoknak az iCloud for Windows felhasználóknak ugyanis, akik frissítettek azzal a kellemetlen ténnyel kellett szembenézniük, hogy a

legújabb Windows 10 bizony nem kompatibilis a legújabb iCould for Windows-zal.

Minderről egy, a megszokott hibaüzenetek inverze értesíti az iCloud 7.7.0.27-es verzióját újonnan telepítőket, ami nem az újabb, hanem a régebbi rendszer használatára szólít fel: „Az iCloud for Windows használatához Windows 7, Windows 8 vagy a Windows 10 (2018 áprilisi frissítése) szükséges, vagy ennél korábbi verzió“

Azok, akik előbb frissítették az iCloudot és csak utána a Windows még ennyi se jutott, csak annyit észlelnek a problémából, hogy szinkronizálás gondok adódtak a szolgáltatásban.

Most a Windows support oldalán jelentette be, hogy már dolgoznak a problémán. De nem ám egyedül, hanem az Apple-lel karöltve. Ami azért eléggé megnyugtató, hiszen azt jelenti, hogy konkurencia ide vagy oda, ha a felhasználói élményről van szó, a két vállalat hajlandó és képes is együttműködni egymással.

Addig is, amíg megoldják a problémát, a Microsoft nem kínálja majd fel a Windows legújabb verzióját az iCloud for Windows felhasználóknak.

Forrás: 9to5Mac

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!