imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Valószínűleg ezért nem lesz a fa alatt HomePod


Miután az Apple hivatalosan is közölte, hogy a HomePod megjelenése jövőre csúszik, máris beindult az elméletgyár. Akad köztük egy olyan is, aminek nagyon is lehet valóságalapja.

A decemberi indulás helyett az Apple eltolta a HomePod megjelenését jövő év elejére. A cég 2018 első felében kezdi majd leszállítani az első példányokat az Egyesült Államokban, Egyesült Királyságban és Ausztráliában. Gene Munster, aki olykor megosztja véleményét az Apple körüli események kapcsán, most úgy gondolja, hogy valószínűleg nem a HomePod hardverével akadt problémája az Apple-nek és nem is gyártási gondokról van szó.

Szerinte valószínűbb, hogy Sirit nem találták elég jónak az Apple mérnökei ahhoz, hogy tartsák a hivatalos megjelenést. Ez egyáltalán nem elképzelhetetlen. Bár Siri sok fejlesztésen ment keresztül mostanság, valószínűleg még nem tart ott, ahol a konkurencia. Márpedig ennek az eszköznek a személyi asszisztens lesz a lelke. Maga az Apple is intelligens hangszóróként jellemezte a HomePodot, ugyanakkor sok szolgáltatás (például a HomeKit hub) kimaradt a bemutatóból.

Az Apple korábban járt már hasonló cipőben, az Apple Watch első szoftververziója messze elmaradt a későbbiektől, hiába álltak készen a beépített alkalmazások és szolgáltatások. Részben ez is állhat a döntés hátterében, másrészt pedig az, hogy a felhasználók kezébe Siri ne jusson ugyanarra a sorsra, mint amire az iPhone-on jutott.

Forrás: iPad Insight

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!