imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Vásárolj olcsóbban Beats terméket és nyerj VIP koncertjegyeket


Az iSTYLE-ban most duplán is megéri lecsapni a Beats termékeire: a héten olcsóbbak lettek a legjobb Beats fülesek és 25 szerencsés vásárló valakit elvihet a Budapest Parkba az iSTYLE Beats Boxba!

Az iSTYLE az idei nyárra egy igazi különlegességgel készült. A Budapest Parkban alakítottak ki egy VIP teraszt iSTYLE Beats Box néven, ahol fedett helyen, exkluzív körülmények között élvezhetőek a koncertek. Múlt csütörtökön volt szerencsém letesztelni a helyet, és mindenkit csak bíztatni tudok, hogy próbálja ki!

Ehhez most 25 szerencsés vásárlónak és kisérőiknek lehetősége is van! Mától egészen vasárnapig (vagyis július 9. és 14. között) Beats akciót indítanak, aminek keretében a Beats Solo 3 és Beats Studio 3 fülesek 10 ezer forinttal olcsóbban lesznek megvásárolhatóak. És ami még ennél is fontosabb: ezen vásárlók közül 25 páros VIP jegy kerül kisorsolásra az alábbiak szerint:

  • 2019. 07. 20. – Punnany Massif – 10 db
  • 2019. 07. 21. – ZAZ – 5 db
  • 2019. 07. 24. – Iggy Pop – 5 db
  • 2019. 08. 09. – Magna Cum Laude – 5 db

A nyertesek másodmagukkal nemcsak a koncerteket élvezhetik kiemelt helyen gyors bejutással, de egy kis sör, bor és üditő is be lesz készítve a hangulat meglapozásához.

Fontos: vásárlás előtt mindenképpen regisztrálnod kell az iSTYLE hűségprogramjába, hogy részt vehess a sorsoláson. Vásárlás után megadhatod, melyik koncertre szeretnél nyerni. Túljelentkezés esetén sorsolással dől majd el július 15-én, kinek melyik jegy jut. Minden résztvevő vásárló értesítést kap majd, akár nyert akár nem, a nyerteseknek pedig 24 órájuk lesz leadni a kísérőjük nevét.

A Beats termékei közül nekünk egyértelműen a Studio 3 volt a kedvencünk, és ha fejhallgatót vennék magamnak, én most őszintén emellett tenném le a voksom (jelenleg az anonim füleshalmozó csoportba járok kezelésre). A Solo 3 szintén pozitív élményeket hagyott bennünk, elsősorban a W1 chipnek köszönhetően, ami a 10 ezres árkedvezménnyel és a jegy várható értékével (sajnos nem adhatom ki az adatokat, de kiszámoltuk a készlet alapján, és tényleg jók az esélyek) már kifejezetten jó deal.

Reméljük, hogy több iMagazin olvasónak is sikerül jegyet nyernie, és megosztják majd a koncerteken készült képeket velünk! Az akció természetesen nem csak a boltokban, de a webshopban is él, így kattints gyorsan és csapj le a lehetőségre!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!