imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

AiPort Time Capsule

Végleg befellegzett az AirPort Extreme-nek és a Time Capsule-nek


Azt már egy ideje lehetett tudni, hogy nem folytatóik tovább a termékcsalád értékesítése, de most már a fennmaradó készletek is elfogytak, lekerültek az Apple webshopjából a termékek.

Az AirPort termékcsalád összesen három készüléket foglal magába az AirPort Time Capsule, az AirPort Extreme és az AirPort Express személyében. Legutoljára 2013-ban, azaz 5 éve frissítették a szériát, azóta csak szoftveresen gondozza a termékeket az Apple. Gurman már két évvel ezelőtt megjósolta a termékcsalád végét, de a hivatalos megerősítés csak idén tavasszal érkezett az Apple-től.

Az AirPort tehát nem jutott a Mac mini szerencsés, újraélesztett sorsára.

Akkor azt mondták, hogy noha a vonal megszűnik, a megmaradt készleteket még kiszórják (persze ugyanazon az áron, mint 5 évvel ezelőtt, de ilyen apróságokon már fenn sem akadunk). Nos, ezek a készletek most fogytak el az Apple webshopjából, amivel párhuzamosan le is került az AirPort Extreme és a 2TB-os Time Capsule a kínálatból.

ökoszisztéma

Ez egyben azt is jelenti, hogy lassan már csak használtan lehet ezeket az eszközöket beszerezni (az iSTYLE kínálatában egyébként még megtalálható a 3TB-os Time Capsule a készlet erejéig). Ennek ellenére az Apple tartotta szavát, és szoftveres tényleg tovább támogatja a meglévő példányokat. Az AirPort Express például a nyár végén AirPlay 2 támogatást kapott.

Sajnos tehát egy szuper termékvonaltól kell végleges búcsút vennünk, amely még az utóbbi időben is képes volt a felhasználói elégedettségmérések csúcsán végezni. Viszlát!

Forrás: MacRumors

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!