imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Végre bemutattak pár tetszetős Apple Arcade játékot!


Az Apple legújabb videójában bepillantást enged az Apple Arcade induló kínálatába. Végre jó játékokat is láthatunk pár egyedi ötlettel!

Az Apple éppen kirakott a YouTube csatornájára egy kis betekintő videót a szeptember 19-én, vagyis jövő csütörtökön induló saját előfizetéses játékszolgáltatásából, ahol 4,99 dolláros havidíjért cserébe korlátlanul játszhatunk majd a reklámot és további vásárlásokat nem tartalmazó teljes kínálatból.

Az induláskor 100 játékot tartalmazó szolgáltatásról most 100 másodpercben próbálják promózni:

Az alábbiakról láthattunk, halhattunk többet:

  • A Hot Lava az eddigi bemutatókon nem fogott meg, azonban most kiderült, hogy a Klei Entertainment játéka teljesen multiplayer lesz és a telefont mozgatva körbe tudunk nézni. Nem az a tipikus metrón leülős játék, de viccesnek ígérkezik és tuti az elsők között próbálom majd ki! Mint legutóbb is említettem, a tesztekben ugyan nem volt még multiplayer, de élesben rettentően fontos lenne, hogy sok legyen.
  • A Cleaversoft által készített EarthNight nem nekem készült, de ez a kézzel rajzolt világ azért tényleg szép, és első blikkre főleg lányoknak szól. Örülök, hogy mindenkire gondolnak, hiszen az Apple Musichoz hasonlóan családi előfizetés lesz.
  • A Skate City-t állítólag teljesen érintőképernyőre tervezték és hype-olják. Nekem a Tony Hawk Pro Skater kimaradt, mert az elején rettentő béna voltam benne. Második esély.
  • A Jenny LeClue – Detectivu a Mografitól pont az a történetmesélős kis játék, ami órákra képes lehet lekötni sokakat. Ilyenből azért elég sokra számítok a jövőben, hiszen ezek a játékok eddig is fizetősek voltak, és az Apple Arcade inkább ennek a kategóriának lehet a menedéke.
  • Ha pedig az előbb a családról beszéltünk: a LEGO Brawls multiplayert állítólag nemcsak 12 barátunkkal játszhatjuk multiplayerben, de a party mode-ban úgy játszhatunk otthon egymással, hogy az Apple TV a játék eredménytáblájaként működik. Na, végre egy gondolat, ami összeköti a játékokat az Apple öoszisztémájával, és egy kis pluszt adhat az eddigiekhez!
  • A SEGA Sonic Racingje kicsit Mario Kart pótlásnak tűnik, arra is rá fogunk nézni. Mint ahogy a többi, a videóban látható címre is!

Jövő hétvégén valószínűleg kiveszek egy kis szabit, a munkából és a családtól is…

Mit szólsz, adsz egy esélyt az Apple Arcade-nek? Melyik játék tetszik a fenti videóból?

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!