imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Végre bemutattak pár tetszetős Apple Arcade játékot!


Az Apple legújabb videójában bepillantást enged az Apple Arcade induló kínálatába. Végre jó játékokat is láthatunk pár egyedi ötlettel!

Az Apple éppen kirakott a YouTube csatornájára egy kis betekintő videót a szeptember 19-én, vagyis jövő csütörtökön induló saját előfizetéses játékszolgáltatásából, ahol 4,99 dolláros havidíjért cserébe korlátlanul játszhatunk majd a reklámot és további vásárlásokat nem tartalmazó teljes kínálatból.

Az induláskor 100 játékot tartalmazó szolgáltatásról most 100 másodpercben próbálják promózni:

Az alábbiakról láthattunk, halhattunk többet:

  • A Hot Lava az eddigi bemutatókon nem fogott meg, azonban most kiderült, hogy a Klei Entertainment játéka teljesen multiplayer lesz és a telefont mozgatva körbe tudunk nézni. Nem az a tipikus metrón leülős játék, de viccesnek ígérkezik és tuti az elsők között próbálom majd ki! Mint legutóbb is említettem, a tesztekben ugyan nem volt még multiplayer, de élesben rettentően fontos lenne, hogy sok legyen.
  • A Cleaversoft által készített EarthNight nem nekem készült, de ez a kézzel rajzolt világ azért tényleg szép, és első blikkre főleg lányoknak szól. Örülök, hogy mindenkire gondolnak, hiszen az Apple Musichoz hasonlóan családi előfizetés lesz.
  • A Skate City-t állítólag teljesen érintőképernyőre tervezték és hype-olják. Nekem a Tony Hawk Pro Skater kimaradt, mert az elején rettentő béna voltam benne. Második esély.
  • A Jenny LeClue – Detectivu a Mografitól pont az a történetmesélős kis játék, ami órákra képes lehet lekötni sokakat. Ilyenből azért elég sokra számítok a jövőben, hiszen ezek a játékok eddig is fizetősek voltak, és az Apple Arcade inkább ennek a kategóriának lehet a menedéke.
  • Ha pedig az előbb a családról beszéltünk: a LEGO Brawls multiplayert állítólag nemcsak 12 barátunkkal játszhatjuk multiplayerben, de a party mode-ban úgy játszhatunk otthon egymással, hogy az Apple TV a játék eredménytáblájaként működik. Na, végre egy gondolat, ami összeköti a játékokat az Apple öoszisztémájával, és egy kis pluszt adhat az eddigiekhez!
  • A SEGA Sonic Racingje kicsit Mario Kart pótlásnak tűnik, arra is rá fogunk nézni. Mint ahogy a többi, a videóban látható címre is!

Jövő hétvégén valószínűleg kiveszek egy kis szabit, a munkából és a családtól is…

Mit szólsz, adsz egy esélyt az Apple Arcade-nek? Melyik játék tetszik a fenti videóból?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!