imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Itt az új MacBook Pro 16" 2019

Mi pedig leteszteltük

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Végre elrajtolt az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus


Minden évben eljön az a nap amikor az Apple útjára indítja az aktuális legújabb iPhone modelleket. Pár szerencsés országban ez a nap ma volt. Itt egy kis összefoglaló a rajtról.

Kezdjük mindjárt a világ legszerencsétlenebb iPhone 6 vásárlójával, aki rögtön a kibontás után el is ejtette a vadonat új készüléket.

Természetesen idén is rengetegen álltak sorba, hogy az elsők közt juthassanak hozzá a várva-várt új iPhone-hoz. Németországban élő barátunktól azt az információt kaptuk, hogy idén sokkal többen várakoztak a rajtra, mint bármikor korábban. A sor nagy részét egyébként a délelőtti órákban hazaküldték, ők feleslegesen álltak sorba. Így volt ez egyébként több más országban is. Nagyjából kétszer annyian voltak az üzletek előtt mint tavaly vagy tavaly előtt. A barátaink egyébként csütörtök délután 2-től, péntek délután 6-ig álltak sorba, míg végül hozzájutottak az iPhone 6-okhoz. Azt is megtudtuk, hogy az iPhone 6 Plus modellek csak 2-3 százaléknyit tettek ki a teljes iPhone 6 szállítmányokból, ennek megfelelően a rajt utáni első fél órában el is fogytak az iPhone 6 Plus modellek.

Így nézett ki a müncheni Apple Store előtt a sor a rajt után két órával:

IMG_0277.JPG

Érdekesség, hogy Palo Altóban Tim Cook is ott volt egy Apple Store-ban, és a kékpólós eladókkal együtt tapsolta meg az első vásárlókat.

Ismét az online megrendelők jártak jól, legalábbis azok, akiknek a mai napra igazolta vissza az Apple a megrendelését. Akiknek ugyanis sikerült első körben online megrendelniük a készüléküket, azoknak a futár ma délután hatig csöngetett is egy iPhone-nal a kezében, így mindenféle fárasztó sorbanállás nélkül hozzájutottak a készülékekhez.

Közben megérkeztek az első töréstesztek is. Nem szeretjük ezeket nézni, de biztosan sokan kíváncsiak vagytok, hogy mennyire érzi jól magát az iPhone 6 kontaktusba kerülve az aszfalttal.

Mostanra már mindenhol elrajtolt az iPhone, de persze csak az első körös országokban. Az első körben ma USA, Franciaország, Németország, Hongkong, Szingapúr, az Egyesült Királyság, Ausztrália és Japán volt benne, ezekben az országokban örülhettek elsőként a vásárlók az új iPhone-nak.

Biztosan most sokan arra gondoltok, hogy vajon Magyarország benne lesz-e a második körben, de sajnos a válasz: nem. A második körben lévő országok listája: Svájc, Olaszország, Új-Zéland, Svédország, Hollandia, Spanyolország, Dánia, Írország, Norvégia, Luxemburg, Oroszország, Ausztria, Törökország, Finnország, Tajvan, Belgium, Portugália.

Természetesen amint lesz hivatalos információnk a hazai megjelenés pontos időpontjával, azt azonnal megírjuk. Mielőtt ráérdeznétek: tesztvideót ne várjatok most tőlünk, majd csak a hazai rajt után készítünk egy jó kis átfogó videós tesztet, ha eleget használtuk, és elegendő tapasztalatot gyűjtöttünk az új készülékekkel.

Ti voltatok ma Apple Store felé, és próbáltatok iPhone-t vásárolni a fenti országok valamelyikében? Írjátok meg nyugodtan a hozzászólások közé.

Japan Apple iPhone

 

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!