imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Végre itt a Live Photos Twitterre


Most már mozgó képeket és GIF-eket is simán feltölthetsz a feededre. 

A Live Photos használatakor az iPhone rögzíti mindazt, ami 1,5 másodperccel a felvétel készítése előtt és után történik. Így az eredmény több, mint egy nagyszerű fotó – egy olyan pillanatfelvétel lesz, amely mozgást és hangot is rögzít. A Live Photos típusú felvételek rögzítéséhez pontosan ugyanazt kell tennie, mint a hagyományos fotók esetében.

Eddig Live Photos posztolása esetén a Twitter egy sima fotóvá renderelte a képeket, pont elvéve azt az opciót, amitől működőképes az egész. Csak külső konverterrel lehetett belőle GIF-et csinálni és úgy posztolni, de ez azért egészen macerás. A legtöbb ember úgysem csinálná meg. Most végre jött rá natív opció.

Az iOS-es appban elérhető funkciót tök egyszerű használni. Amikor készíted a tweeted és hozzárakod a fotó könyvtáradból, akkor a GIF opciót kell választanod, és egyből megmarad a mozgókép formátum.

Forrás: Twitter

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!