imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Végre megérkezett az Apple Pay a Revolutba Magyarországon is


A múltkori baki után most valóban elindult a szolgáltatás, hivatalosan is elérhető az Apple Pay Revoluton keresztül Magyarországon is.

Körülbelül másfél hónappal ezelőtt, egyszer már szárnyára kelt a hír, hogy Magyarországon is elérhető a szolgáltatás, ám akkor az igazi bevezetés csak az Egyesült Királyságban és Franciaországban történt meg. Számtalan felhasználó próbálta meg különböző módon kijátszatni a rendszert, azonban a kezdeti sikerek után, igen hamar elérhetetlenné vált a szolgáltatás.

Azóta már bővült a szolgáltatás köre: júniusban 16 európai országban (köztük Ausztriában és Csehországban) vált elérhetővé

A frissen érkezett 6.0 verziónál pedig szerencsére már nem kell trükközni nekünk sem a lakcímmel vagy a régióval. Teljesen egyszerűen, fizikai és virtuális kártya esetében egyaránt működik a hozzáadás a Wallethez, iPhone-on és Apple Watch-on is.

Mutatjuk a lépéseket:

  • Nyisd meg a Revolut alkalmazást és a Dashboardon válaszd a Cards szekciót
  • Amint a kilistázott kártyáidnál megjelenik az “Add to Apple Wallet” gomb, máris megkezdheted a kártya hozzáadását (Ne pánikolj, ha még nem jelent meg, csekkold le az appod verziószámát, frissíts és várj türelemmel.)
  • Nyomj az “Add to Apple Wallet” gombra és ha több eszközzel is rendelkezel (iPhone, Apple Watch, stb.) válaszd ki melyikhez szeretnéd hozzárendelni a kártyád először
  • Apple Watch esetén győződj meg róla, hogy wifi hálózaton vagy
  • Ha megjelenik a neved és a kártya sorszáma, akkor válaszd a továbblépéshez a “Next” gombot
  • Fogadd el a felhasználási feltételeket
  • Kis gondolkozás után, ha minden rendben, kapsz egy szép nagy kék pipát, a “Card Added” felirat mellé

Opcionálisan ismételd meg az alábbi lépéseket a többi kártya/eszköz esetében.

Ti használtok Revolutot? Sikerült hozzáadnotok a kártyátokat?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!