imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Végre PayPal fiókot is lehet majd csatolni az Apple ID-hez


Az Apple idáig kizárólag csak bankkártya csatolását tette lehetővé az Apple ID-hez, így akik jobban kedvelik a PayPalt, kiestek a buliból. Ennek mostantól vége. Hamarosan több ország App Store-ja, iTunes Store-ja és Apple Music-ja is elfogadja majd a fizetés ezen módját is.

Az Elon Musk hathatós segítségével létrejött PayPal fizetési rendszernek számtalan előnye van, amelyek elsősorban az internetes vásárlásokat hivatottak könnyebbé és biztonságosabbá tenni. Nem véletlen, hogy nagyon sokan használják már ezt az internetes fizetési rendszert, melynek megfelelően számtalan szolgáltatás igénybevétele vagy termék megvásárlása esetén a PayPal is teljesen érvényes módja a fizetésnek. Viszont az Apple eddig kivétel volt.

Most azonban a cég úgy döntött halad a korral, és elérhetővé teszi a fizetési módot online boltjaiban, úgy mint: App Store, iTunes Store, Apple Music, iBookstore, iCloud tárhely stb. Ez egyben azt is jelenti, hogy innentől kezdve nem lesz kötelező a bankkártya társítása az Apple ID-hez, elég egy PayPal fiók is. Ennek pedig bizonyára nagyon fognak örülni azok, akik idáig nem tudták, vagy nem akarták megadni a kártyaadataikat.

Ilyenek lehettek például azok (feltehetően nem túl sokan), akik biztonsági (ún. CVC) kód nélküli kártyával rendelkeztek, hiszen ezek alkalmatlanok az internetes fizetésre. És mivel a PayPal kezeli ezeket a kártyákat is, sokaknak megnyílik most a remény kapuja. És itt jön a DE…

Az új lehetőség ugyanis ma csak pár országban, nevesítve Mexikóban, Kanadában, Németországban, Hollandiában és Nagy Britanniában indult el, noha a hetekben több másik ország (például az Egyesült Államok) is belép majd a kiváltságosok klubjába. Arról egyelőre nincs információnk, hogy Magyarország is köztük lesz-e majd, de a korábbi évek tapasztalatai alapján az ilyen változtatások hozzánk némi késéssel szoktak megérkezni.

Forrás: 9to5mac

Nem csak az App Store-ban lehet jó alkalmazásokra bukkanni, ott van például a Waltr 2, amivel az iTunes-os szivatást kerülhetjük el. Itt olvashatjátok az applikációról írt bemutatónkat.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!