imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A vékonyabb Apple Watch S4, ami igazából vastagabb


Az Apple nem hazudott: tényleg vékonyabb lett az új Apple Watch. A Series 3-hoz képest legalábbis. De láttunk már ennél vékonyabb okosórát is az Apple-től!

Az Apple nagyon ért hozzá, hogy hogyan csűrje-csavarja maga malmára a szavakat. Az Apple Watch Series 4 (ami egyébként személyes kedvencem a tegnapi eventről, baromi jó készülék lett) a hivatalos bejelentés szerint vékonyabb lett, mint a korábbi modellek.

Épp csak azt nem tisztázták pontosan, hogy melyik modelleket értik a korábbiak alatt. Mert a teljes igazság az, hogy nem mindegyiknél lett vékonyabb. Az új modell 10,7 milliméter vastag lett, ami összevetve a S1, S2 és S3 11,4 milliméteres specifikációjával valóban 0,7 mm-es fogyókúrát jelent.

Az eredeti, jobb híján csak Series 0 néven emlegetett Apple Watch viszont 10,5 milliméter vastag volt, azaz 0,2 milliméterrel vékonyabb, mint a mostani Series 4. Na, nem mintha olyan sokat számítana ez az alig érzékelhető különbség, de azért ügyes retorika vékonyabbnak hívni az új modellt.

Figyelembe véve egyébként, hogy azóta EKG, GPS és LTE is belekerült az okosórába, ez a minimális differencia egy egészen komoly mérnöki varázslatnak számít…

(via The Verge)

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!