imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Vennék az AirPod füleseket, mint a cukrot


Az Apple az iPhone 7-tel együtt mutatta be az AirPods névre keresztelt vezeték nélküli fülhallgatóját, a Bussines Insider pedig kiderítette mennyire lesz majd kelendő.

Az AirPods majd csak valamikor októbertől lesz kapható, de a Merrill Lynch megpróbálta felmérni, hogy vajon mekkora kereslet lesz az Apple legújabb fülhallgatójára. Az egyesült államokban készítették a felmérést, amiből kiderült, hogy a megkérdezettek 12 százaléka, vagyis közel 20 millióan, meg fogják vásárolni az AirPods fülhallgatót. Talán nem tűnik magasnak ez a szám, de ha kiszámoljuk, hogy ez csak az USA-ban 3 milliárd dollár bevételt jelent, akkor láthatjuk, hogy mekkora sikerről beszélünk. 3 milliárd dollárt azért nem a legyek hordanak össze, ez két négyes metró ára, és akkor még nem is beszéltünk a világszintű eladásokról.

screen shot 2016-09-29 at 9.10.42 am

Összehasonlításképp, az Apple Watch Series 2-re mindössze a megkérdezettek 8 százaléka mondta azt, hogy tervez vásárolni a jövőben, de nem szabad elfelejteni, hogy míg az AirPods 159 dollárba kerül, az Apple Watch Series 2 369 illetve 399 dolláros árról indulnak, ezért értelemszerűen sokkal kevesebben engedhetik meg maguknak az Apple okosóráját, mint az AirPodsot.

Unknown-15

Szerintünk a fenti felmérés talán kicsit túlzó, de az elég jól látszik, hogy az AirPods-ból sok sok millió darab talál majd gazdára, annak ellenére, hogy nem ez lesz a legjobb hangzású Bluetooth fülhallgató. Viszont a teljesen vezeték nélküli vetélytársak csapatában biztosan meghatározó tényezővé válik igen hamar, mert üzemidőben és szolgáltatásokban jóval kiemelkedik a mezőnyből.

Természetesen mi is azonnal tesztelni fogjuk, amint megérkeznek az első példányok hazánkba, addig is elkészítettünk egy szavazást, mert kíváncsiak vagyunk, hogy az iMagazin olvasói milyen arányban tervezik az AirPods megvásárlását.

Apple Care akció

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!