imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Vess véget a duplikált kontaktjaidnak az iPhone-odon!


Néha mindenkivel előfordul, hogy valaki kétszer szerepel telefonjában. Sőt, sok esetben ezek a kontaktok két különböző számmal vagy e-mail címmel vannak elmentve, pedig ezeket utólag is könnyedén össze tudjuk fűzni. Lássuk, hogyan viselkednek a duplikált kontaktok, ha jól tartjuk őket!

Általános problémaként szokott felmerülni a kontaktok duplikálása. Ennek több oka is lehet, ezek közül is a legrosszabb szerintem az, amikor több különböző fiókból van meg ugyanaz a telefonszáma valakinek. Ideje egy picit rendet vágni a telefonkönyvben.

  1. Koppints a telefon ikonra
  2. Majd a Kontaktok fülre
  3. Keresd ki azt az embert, aki több különböző névjegyként szerepel
  4. Kattints a szerkesztésre
  5. Görgess le
  6. Nyomj a Kontaktok összekapcsolása opcióra
  7. Keresd ki a linkelni kívánt névjegyet
  8. Végül nyomj az összekapcsolásra, majd a Kész gombra.

Így máris jobban megy majd a névjegyek közötti böngészés.

Bónusz tipp: Eddig fel sem merült, de a minap megkérdezte valaki, hogy milyen alkalmazással lehet hívószámokat letiltani iPhone-on. Ehhez nincs szükség külső alkalmazásra, egyszerűen a névjegyet kikeresve és rákattintva találjuk legalul a Hívó tiltása opciót.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!