imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Veszik az Apple kiegészítőket, mint a trendi babát!


Az AirPods eladások amerikában szárnyalnak, de azok a kiegészítők is kínosan nagy mennyiségben fogynak, amiket a felhasználók legjobban hiányolnak a dobozból.

Tudod mi az a L.O.L. Surprise! baba? Én se tudtam, pedig állítólag a lányok körében idén Karácsonykor ez lesz a nagy durranás Amerikában. North West (Kim Kardashian West lánya) is ilyennek öltözött be. Szóval, ha családban kislánynak keresel menő ajándékot, most kaptál tőlem egy jó tippet, szívesen.

De, hogy jön ehhez az Apple-höz? Sehogyan. Viszont ezek a babák is bekerültek a top 10-be a Best Buy 2018 októberi eladási listájába Amerikában a Thinknum gyűjtése alapján. És itt jön a lényeg, kapaszkodj meg: csak a szűk elitben 4 Apple által forgalmazott “termék” is helyet foglal.

Az első helyen – az USA háztartási elektronikákat forgalmazó mammutcégének történetében először – az AirPods kapott helyet. Szóval hiába a hírek az új verzióról, itt egyáltalán nem arról van szó, hogy kezd elavulni a specifikáció és ráncfelvarrásra szorul. Ez egy fantasztikus cucc, amit persze biztosan lehet tovább fejleszteni, de új állapotában semmilyen kifogásom nincs ellene. Igaz, másfél év gyötrés után – ami alatt sokszor a baba szájából vettem ki full nyálasan a cuccot – már az utolsókat rúgja. Idővel többször ledobál, csökken az aksiidő. Szóval, azt látjuk a tartós tesztben, hogy nem 5-6 évre veszed, mint egy MacBookot, de ennek ellenére szüntelen lángol a szerelem.

Az ömlengés után pedig térjünk át a kínosabb részekre. A listán ugyanis a dobogó legalsó fokára is egy Apple kiegészítő jut: a Lightning – 3,5 mm fejhallgató adapter éppen az a cucc, amit idén az Apple kivett az iPhone-ok dobozából. Egyfelől nekem egyáltalán nem hiányzik, állunk át a wireless fülesekre teljesen, ugyanakkor ez egy kifejezetten erős jel arra, hogy még lenne rá igény, és erőltetett a tempó.

A hetedik hely is ehhez kapcsolódik: a Lighting csatlakozós EarPods az olcsóbb alternatíva a fenti megoldásokra. Van abban valami báj, hogy ez a három termék megy most ennyire. Kár, hogy a vezetéknélküli megoldás ennyivel drágább; ha olcsóbb volna, utóbbi kettőre nem lenne ekkora szükség. Ekkora összegnél meg már esetleg lehetne széria felszereltség is, de ebbe már bele se merek kezdeni…

Nyolcadikként egy olyan kiegészítőt találunk, ami nálunk is folyamatosan fogyóeszköz. Az USB – Ligthning kábel esetén én eddig Nonda ZUS kábelek nagy fogyasztója voltam az iSTYLE-ban, most épp “gyárit” vettem mert nem volt iLuv készleten. De ez tipikusan az, amiért besétálsz a boltokba, mert gyorsan kell. A kilencedik helyen meg ugye a L.O.L. babák… A teljes lista:

Ez is megtörtént. Olyan cikket publikálok, amiben leírtam, hogy Kardashian. Nem kell szóljatok, szégyellem magam anélkül is.

Forrás: Thinknum

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!