imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Videó az iPhone 8 hátlapi Touch ID-járól?


Egy egészen érdekes videó látott napvilágot, amin vélhetően egy iPhone 8 tesztüzeme látszik. Méghozzá egy hátlapi ujjlenyomat olvasóé, vagy valami egészen másé. A videó eredete vitatott és több kérdést is felvet bennünk, de nézzük mi is derül ki belőle.

A kínai Facebookként emlegetett Weibón újabb gyártósori videó bukkant fel az iPhone 8-ról, pontosabban annak teszteléséről. Ezen egyértelműen egy iPhone 8-nak látszó tárgy szerepel, melyet behelyeznek egy gépbe. Miután bekúszott a gépbe a készülék, a hátlapra ráhelyezi a munkás az ujját, lefut egy kódsor és a kijelzőn már villog is szép zölden, hogy PASS.

Tételezzük fel, hogy amit látunk az az Apple által megálmodott készülék és azt is, hogy a felvétel a Foxconn gyárban készült. Lehet valóságalapja, hiszen akármennyire is jönnek az új biometrikus azonosítást érintő hírek, azaz, hogy állítólag szuper arcfelismerő technológiát sikerült kifejlesztenie az Apple-nek, logikusan a Touch ID-t teljes mértékben eltüntetni nagyon vakmerő lépés lenne. Ha azon logika mentén haladunk tovább, hogy kell lennie Touch ID-nak az iPhone 8-ban, és több mint valószínű, hogy ezt nem sikerült a kijelzőbe beépíteni, akkor három lehetőség marad: az oldalsó gomb megnagyobbítása, illetve az, ha a hátlapra kerül, vagy egyszerűen nem lesz benne Touch ID.

Bár a videón nem látszik pontosan, hiszen a tesztelő keze takarja a telefon felső harmadát, de úgy látjuk, hogy nem pont az alma logóra teszi a munkás az ujját és különösebb bemélyedés sincs kialakítva a szkennernek a hátlapon. Könnyen lehet, hogy a munkás, csak pihenteti az ujját a készüléken, amíg lefut az a teszt, ami akkor készült, amikor a telefon benn volt a gép belsejében.

Korai fotók az iPhone 8-ról, nem valós prototípus látszik rajtuk.

Egyéb lehetőségnek az maradt, hogy a videó nem a valós iPhone 8-ról készült vagy hónapokkal ezelőtti felvétel és nem ez lesz a végleges termék, vagy csak direkt szórakoznak velünk. Ti melyik forgatókönyvet tartjátok a legvalószínűbbnek?

Forrás: MacRumors

Ha lemaradtál volna az előlapi arcfelismerő kameráról szóló híreinkről, akkor ezzel érdemes folytatnod, hiszen ez most a legnagyobb iPhone 8 őrület. Régi iPhone-od újra cserélnéd? Érdemes még az új csúcsmodell megjelenése előtt megtenned, hiszen jelentős kedvezménnyel vásárolhatsz magadnak például egy iPhone SE-t, de az Apple Watch-ok, sőt a Macek is jeletős akcióban vannak.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!