imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Videó az új japán Apple Store-ról


Két nappal azután, hogy leszedték az Omoteszandó (Omotesandō) sugárúton épülő új Apple Store ideiglenes borítását, és minden arra járó elkezdte fotózni a holnap nyitó üzletet, az Apple is kiadott egy saját videót, melyben betekinthetünk a színfelek mögé, hogyan is készülnek a megnyitóra.

Nem emlékszem, hogy korábban csinált volna ilyet az Apple, de úgy tűnik, próbálják meglovagolni a kialakult hype-ot a kétségkívül egyedi, részben növényekkel borított új üzletével kapcsolatban. Így kiadtak egy videót, amiben az értékesítőket láthatjuk ahogy készülnek a megnyitóra, megkapják a már-már védjegynek számító kék pólóikat, kipakolják az árut a raktárban, felszenvedik a plakátokat.

Ahogy néztem, ugyanazzal a megoldással rögzülnek az ő plakátjaik is mint a mi üzleteinkben (egyébként ezek is közvetlenül az Apple-től érkeznek), nem irigylem a srácokat amikor cserélniük kell majd például a nagy iPhone 5c molinót, én mindig megszenvedtem a kisebbekkel is. :)

Amit még érdemes megfigyelni, az a híres, üvegből készült csigalépcső új változata. Kicsit máshogy néz ki, mint az eddig megszokottak, úgy tűnik, a szélei acélból készültek, illetve az üveg lépcsőfokok is acél elemeken fekszenek. Japánban egyébként 8 éve, 2006-ban nyílt utoljára Apple Store, akkor japán ötödik legnépesebb városában, a Hokkaidó szigetén fekvő Szapporóban. A mostani boltnyitás megerősítheti a korábbi híreket, hogy japánban folyamatosan nő az Apple piaci részesedése.

Forrás: AppleInsider. Borítókép: Ringo-Sanco.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!