imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Videókkal bővült az iPhone 6 világgaléria


Az Apple március elején indította útjára azt az iPhone 6-reklámkampányt, melyben gyönyörű fotókat tettek ki először a weboldalukra, majd óriásplakátokra szerte a világban. A közös az volt bennük, hogy mindet a legújabb iPhone-nal készítették a tehetséges fotósok.

Az eredeti oldalon is szerepelt néhány videó, azonban most új kategória tűnt fel a kampánnyal kapcsolatban: a „World Gallery films” részen – egyelőre – hét darab 10 másodperces videót láthatunk, melyek az iPhone 6 kamerájával készültek. Természetesen a legtöbbször használtak valamilyen külső kiegészítőt (előtétlencse, állvány), illetve valamilyen videós alkalmazást, most azonban sajnos nem osztják meg velünk, hogy pontosan mik voltak ezek.

Az első videón egy nem túl aktív kaliforniai katicát látunk, feltehetően állványról filmezve (bár eléggé remeg a kép), a fények gyors váltakozásából ítélve timelapse módban:

A másodikban valószínűleg az Inle tavon hajózunk Mianmarban Nyaung Shwe városa mellett, és további csónakokat láthatunk. A stabilizátor sokat segíthetett a videó elkészítésében:

A harmadikban egy francia verebet (javítsatok ki, ha tévedek, nagyon béna vagyok madarakból) nézhetünk meg 240 fps-es lassításban, ahogy egy lyoni parkban egy morzsát szed fel a videós ujjáról:

A negyedik videóban ismét a lassítási a főszerep. Indiában járunk, Csennai városában, és krikettező gyerekeket láthatunk:

Az ötödiket Portlandben, Oregon államban vették fel, és egy fehér kutyát láthatunk rajta, ami pontosan azt csinálja, amit én szeretnék ebben a pillanatban:

A következőt a kaliforniai Hermosa Beachen vették fel, igazából ötletem sincs, hogy hogyan, hiszen egy sirályt láthatunk egészen közelről a tenger felett lassítva repülni. Valószínűleg drón lehet a dologban, vagy mázlija volt a magas „stégen” a videósnak:

Végül az utolsóban a chicagói magasvasúton utazhatunk egy megállót:

Az Apple „Kezdj bele valami újba” kampányához hasonlóan egyébként nemrég az iSTYLE is szervezett egy pályázatot a Facebookon, ahol Apple-termékekkel készült videókat és képeket vártunk tőletek. A két kategóriában ezután három-három győztest választott a zsűri a legtöbb szavazatot kapott alkotások közül, akik értékes nyereményekkel lettek gazdagabbak. Ráadásul a szavazók között is ajándékokat sorsoltunk ki. Ha kíváncsi vagy a művekre és a nyertesekre, nézd meg a galériát!

iSTYLE – Kezdj bele valami újba

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!