imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Videón a piros iPhone 7


Befutott az elsős kicsomagolós videó a tegnap bemutatott piros színű iPhone 7-ről. Elég jól néz ki!

Bár voltak már információk arról, hogy az Apple egy új színt vezet be az iPhone 7 modellpalettára, mégis kicsit meglepő volt, hogy év közben nyúlnak hozzá az iPhone-okhoz. A hozzászólásokat olvasva itt az iMagazinon, igencsak megosztó lett a piros szín, van akinek nagyon tetszik, van, aki szerint túl csajos lett ez a szín, sokak szerint pedig a fehér előlap helyett sokkal jobb lett volna a fekete. Véleményem szerint nincs semmi baj a piros iPhone-nal, pasik kezében is simán el tudom képzel, szemben a rozéarany színnel, amit sokkal inkább tartok csajos színnek.

A híres blogger, Marques Brownlee már hozzá is jutott egy példányhoz, így most videón is megnézhetjük az első RED iPhone 7 kicsomagolását, illetve azt is, hogyan mutat az eddig csak sajtófotón látott készülék. A blogger szerint a készülék hátlapján egyáltalán nem tapadnak meg az ujjlenyomatok, a piros szín pedig igencsak ütős lett, bár szerinte is jobb lett volna fehér helyett egy fekete előlap, és home gomb gyűrűje is lehetne piros. Nem is szaporítjuk a szót, egyszerűbb ha megnézitek a videót.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!