imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Videón egy iPhone 6? Majdnem.


Pörögnek az események az utóbbi napokban, de ez nem meglepő, hiszen kevesebb mint két hét van hátra az iPhone 6 bemutatásáig. Mára itt egy videó az iPhone 6-ról HD minőségben. Azt is elmondjuk, hogy valós készülékről készült-e a videó.

Épp a napokban beszélgettem az egyik ismerősömmel, hogy gyakorlatilag már minden iPhone 6 alkatrész kiszivárgott, akár össze is lehetne rakni belőlük egy működő készüléket. Nos… A Feld & Volk kiegészítőgyártó cég meg is tette ezt. Összeszedtek minden létező iPhone 6 alkatrészt amit csak találtak szerte a neten, majd összeszerelték és videóra vették az eredményt. Miután megnézted a videót olvass tovább, mert van itt még pár dolog.

Azért van pár gond az alábbi videóval, mint ahogyan az lenni szokott a hivatalos bejelentés előtt, viszonylag ritkán veszítenek el Apple alkalmazottak prototípusokat… :) Bár készülékház és a kijelző gyönyörűen össze lett rakva, és szépen látszanak a részletek, a lekerekített kijelző is jól mutat, maga a készülék nem működik.

Az iTunes logó alapján működőképes iPhone 6-nak tűnhet, mégsem az. Először is kék az iTunes logó, ez pedig nem stimmel, hiszen iOS 8 alatt, nem így néz ki. Az is jól látszik hogy a lekerekített üveglap alatt nem 4,7 hüvelykes, hanem egy kisebb kijelzőt építettek be a készülék házába. Nézzétek csak meg, túl magasan indul a kijelzőn a kábel alja.

Screen Shot 2014-08-30 at 1.56.52 AM

A Feld & Volk egyébként egy orosz cég, ezért azon sem lepődnék meg, ha egyszerűen legyártották volna maguknak a komponenseket, hogy a videót elkészítsék, és ezzel generáljanak reklámot maguknak, de mégis inkább az tűnik valószínűnek, hogy a kiszivárgott alkatrészeket rakosgatták össze.

A fentiektől függetlenül jó kis videó, szinte száz százalékos pontossággal mutatja be, hogy milyen lesz az iPhone 6, de ennél közelebb valószínűleg már csak szeptember 9-én leszünk a végleges készülékhez, ha az Apple végre bemutatja az iPhone 6-ot. Jó lenne már bekapcsolt kijelzővel látni, hivatalos Apple videón…

Tehát a válasz a címben feltett kérdésre nem egyszerű Végül is egy iPhone 6-ot látunk, de csak egy összebarkácsolt készülékről van szó. A külső stimmel, de ezen kívül nem tudunk meg többet, de ez talán nem is baj, hiszen kell valami a keynote-ra is.

Ha ezt a videót látjátok máshol tényként közölve, akkor linkeljétek nyugodtan ezt a cikket. :)

 

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!