imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Videón a tegnap bemutatott termékek


Egy dolog látni az új készülékeket az Apple vezetőinek kezében prezentáció közben és egy teljesen másik azokat használat közben, kézbe véve figyelni. Szerencsésebb újságíró kollégák ott voltak tegnap az Apple Parkban és nem voltak restek levideózni az összes újdonságot. Az ő felvételeik közül szemezgettünk nektek.

iPhone X

Mi mással is kezdhetnénk, ha nem az iPhone X-zel. Az új csúcskészülékbe egy emberként szeretett bele az egész szerkesztőség. Vágjuk már a centit, hogy mikor vehetjük végre kézbe ezt a kis mérnöki remekművet. Összefoglaló cikkünket itt olvashatjátok, vizuális típusoknak pedig itt van pár videó, amit érdemes megnézni minden érdeklődőnek.

Marques Brownlee

9to5mac

Jonathan Morisson

iPhone 8 és 8 Plus

Szó mi szó, bár újdonságok tekintetében inkább a 7s lenne rá a találó név, a régi-új üveg hátlapos dizájn sokat dob a megszokott formaterven. Mondjuk úgy, hogy elképesztően szép lett az iPhone 8 és nagyobb testvére is egyaránt. Erre az alább látható videók sem cáfolnak rá. A termékekről itt olvashatjátok véleményünk.

Engadget

TechCrunch

Apple Insider

Apple Watch Series 3

Megtörve az eddigi kétéves cikust, egy évvel a Series 2 bemutatása után ismét frissült az Apple okosórája. Nem egetrengető a változás, viszont olyan dolgok kerültek bele, melyek végleg meggyőzhettek mindenkit arról, hogy tényleg van értelme ennek a termékvonalnak, nem csak valami úri hóbortról van szó. Személy szerint a szívritmus figyelés és a fejlettebb pulzusstatisztikák vettek le a lábamról és úgy vélem, az Apple Watchot az Isten is a jövő egészségcentrumának teremtette. Cikk itt, videók lejebb.

The Verge

CNet

Apple Insider

Apple TV 4K

Az új Apple TV-ről érthető módon még nem készült videó, ennek hinyában csak a cikkünket tudjuk ajánlani hozzá. De, az biztos, hogy elég menő lett az új, felturbózott belső.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!