imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Itt az új MacBook Pro 16" 2019

Mi pedig leteszteltük

Világraszóló botrány az Apple tintahal emojija körül!!!


Jöttök egy bocsánatkéréssel az összes érintett fejlábúnak!

Na, most megvagy Apple! Jöttök itt a „mi 100%-ban újrahasznosító, zöld, környezetbarát vállalat vagyunk“ dumával. Azt hittétek, hogy ezzel a szöveggel el tudjátok terelni a figyelmet arról, hogy miben mesterkedtek? Hogy azért, mert a MacBook újrahasznosított anyagoból készül, már mindent megtehettek? Ne aggódjatok, a hazug embert könnyebb utolérni, mint a sánta kutyát.

Kérdem én, mi ez itt a képen? Hm? HMMMM???!

Aranyos kis tintahal – válaszolnátok! Ti tényleg ennyire hülyének nézitek a fejlábúakat? Bocsánat előre is, de mondjuk ki! Ami ezen a képen van, az szó szerint egy s*ggfejlábú! A gyalázatra az új-zélandi Monterey Bay Aquarium hívta fel a figyelmet egy Twitter bejegyzésben.

A gúny tárgya az úgynevezett szifó!

A Wikipédia azt mondja erről a testrészről, hogy:

A tölcsér vagy szifó a csigák (Gastropoda), kagylók (Bivalvia) és fejlábúak (Cephalopoda) osztályába tartozó, vízi életmódot folytató puhatestűek testrésze. […] A tölcsér többnyire cső alakú, a puhatestűek lábából módosult testrész, amely vizet (ritkább esetben levegőt) továbbít, elkeskenyülő külső része a köpönyegüregből kifelé irányul.

Magyarul, amit a képen egy cuki orrnak rajzoltak a tintahal arcára, az valójában egy módosult láb, amit a fejlábúak a sugárhajtásos mozgásukra, szaporodásukra és a felgyülemlett salakanyag (értsd kaki) ürítésére használnak. ÉS BAROMIRA NEM AZ ARCUKON, HANEM A FEJÜK MÖGÖTT VAN!

Én mondom, nincs ezekben semmi tisztelet a fejlábúak több száz millió éves osztálya felé.

Forrás: The Verge

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!