imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Világszerte lehaltak az Instagram szerverei


A világ minden tájáról érkeznek a felhasználók visszajelzései, miszerint nem tudnak tartalmat feltölteni az Instagramra. Egyes értesülések szerint a hiba a Facebookot és a WhatsAppot sem kerülte el.

A néhány órája fellépő problémát kissé ironikus módon az Instagramnak is a Twitteren kellett megerősítenie, a szerverproblémákat, miután a felhasználók felháborodva tweet-elték tele a közösségi oldalt:

Észleltük, hogy néhány felhasználónak problémája akadt a képek és videók küldése és feltöltése során. Elnézést kérünk a kellemetlenségért, már dolgozunk a hiba elhárításán, hogy minden visszaálljon a rendes kerékvágásba.

Sokan estek bele abba a hibába, hogy először az internet kapcsolatukat vélték problémásnak, de később a Twittert megnyitva rájöttek, hogy máshol van a kutya elásva:

Ha szeretnétek folyamatosan értesülni a friss történésekről, akkor a #instagramdown hessteg-et használhatjátok.

Ti tapasztaltatok valamilyen fennakadást a három oldal valamelyikén?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!