imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Vissza a suliba! az iSTYLE különleges ajánlataival


Az iSTYLE idei iskolakezdéses kampányában minden eddiginél olcsóbban juthatsz Machez vagy iPadhez. Mutatjuk az idei kínálatot!

Az iSTYLE Vissza a suliba! program keretein belül minden évben igyekszik a legkedvezőbb lehetőségeket biztosítani a tanulók számára. Ez az az akció, amikor csak egy diákigazolványra van szükséged, és máris szuper ajánlatok közül válogathatsz.

Az idei Vissza a suliba! akció már el is kezdődött és 2019. október 31-éig tart. Az iSTYLE pedig az alábbi kedvezményes vásárlási lehetőségeket kínálja számotokra:

  • 60 000 Ft kedvezmény minden teljes árú Macre
  • 6% kedvezmény minden teljes árú iPadre
  • Kiemelt akciók a 2017-es 10,5”-es iPad Próra

Nekünk első körben a 2017-es 10,5” iPad Prón akadt meg a szemünk, méghozzá a legnagyobb, 512 GB-os verzión. Az Apple ceruzája hagyományosan erősen fog, ha nagyobb tárhelyet szeretnénk, most azonban közel féláron, az eredeti 416 900 forint helyett 249 900 forintért szerezhetünk egyet. Igen, ez még első generációs Apple Pencillel működik, de azok számára, akiknek fontos a nagy tárhely, vissza nem térő lehetőség!

A Mac akció bárkinek jól jön, aki épp új Macet vásárolna. Mivel idén már csak a 16” MacBook Prót várjuk (illetve a Mac Pro boltokba kerülését), az alacsonyabb kategóriákban jobb akció vélhetően nem lesz. A fix kedvezmény értelemszerűen annál nagyobb kedvezményt jelent, minél kisebb egy eredeti termék ára. Ennek köszönhetően pedig a 264 900 forintért hazavihető négymagos Mac mini szintén fantasztikus ajánlatnak tűnik. Arról már nem is beszélve, hogy a kettő együtt igazán ütős páros, és most együtt kerülnek annyiba, mint akció nélkül a belépő kategóriás 13”-es MacBook Pro.

További jó hír, hogy az akciós áru termékekre is választható a Cetelem részletfizetési konstrukciója 0% THM-mel, önrész nélkül. A részletfizetési lehetőségekről online a termékek adatlapján, személyesen pedig bármelyik boltban tudhatsz meg többet.

A programban minden felsőoktatási jogviszonnyal rendelkező diák és felsőoktatásban dolgozó tanár részt vehet. A kedvezmények igénybevételéhez a jogviszony igazolása kötelező diákigazolvány, hallgatói jogviszony vagy munkáltatói igazolás másolatával.

Online vásárlás esetén az igazoló dokumentumokat a saját fiókodon belül a “Diákigazolvány feltöltése” menüpontban töltheted fel és kezdheted meg a vásárlást. Hogy az ügymenet gyorsabb legyen, az iSTYLE munkatársai később ellenőrzik a feltöltött fájlokat, így ha problémát találnak az igazolással, a rendelésed automatikusan törlésre kerül.

Élj most a kedvezményes lehetőséggel, látogasd meg az iSTYLE weboldalát, vagy keresd fel a hozzád legközelebb eső boltot, ahol az iSTYLE munkatársai készséggel állnak rendelkezésedre az akció részleteivel kapcsolatban.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!