imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Visszaszívhatod üzeneteid a Messengerben


Mintha nem is vallottál volna szerelmet… Jön az új szupererő, amivel te is Zuckerberg lehetsz.

Az azonnali üzenetküldő szolgáltatások (WhatsApp, Viber, Messenger, Telegram, SnapChat, stb.) a közösségi médiában pár éve még elég eltérő funkciókkal bírtak, mára azonban sorra utánozzák egymást, és egyre hasonlóbbak lesznek.

A legújabb a sorban, hogy a Facebook Messengere is megkapja végre az üzenet visszavonása funkciót. Nem igazán látom, hogy ez az én életemben milyen változást fog hozni, de állítólag ezt nagyon várják. Szóval, ha véletlenül valakinek rossz fotót küldesz el, rossz a címzett vagy épp bármi okból meggondolod magad, a te és a fogadó készülékéből is eltűnik majd az üzenet:

Az sokaknak feltűnt, hogy a visszavonási időlimt az elküldéstől számított 10 perc lesz. Ami nem sok, a WhatsAppnál erre 60 perced van. Az újítás később kerül bevezetésre és valószínűleg folyamatosan egyre több felhasználó számára lesz elérhető, ahogy az megszokott.

Engem mondjuk jobban érdekelne, hogy a Facebook fiókokat ne törjék fel, visszavonás helyett pedig javítható legyen Twitteren egy-egy tweet, amit szimplán egy évtizede kér minden felhasználó, de az már egy másik történet. De az előző Facebook frissítés Hordonnak például bejött.

Veled szokott olyan előfordulni, hogy visszavonnál egy üzenetet? Szerinted fogod valaha ezt a funkciót használni? Vagy inkább más hiányzik a chatprogramokból?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!