imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Visszatér a One More Thing?!


CoinX ledobta az atombombát, ami mindenki fantáziáját megmozgatja. Tényleg? Lesz? Mi lesz? Biztos? Mondd már meg!!!

CoinX egy olyan titokzatos Twitter account, ami ritkán durrant, de rendre hatalmasat szól. Hírnevét leginkább tavaly ilyenkor szerezte a szakmában, amikor elsőként lőtte le előre az iPhone-ok elnevezését, illetve grammra “megtippelte” az XS Max súlyát.

Idén eddig háromszor tweetelt, amiből az első, a 9,7″-es iPad kivezetéséről szóló üzenete kissé meglepő volt, most mégis úgy tűnik, igaz lesz. És persze visszatért az iPad mini, ahogy írta:

Aztán jött mégegy iPades jóslat szintén most lehet majd igaz, mert az iPad Air rész már bejött:

Korábbi sikerei miatt gyakorlatilag tényként vettük a Pro bekerülését az idei iPhone-ok elnevezéseibe, amikor csak egy kósza kérdést tett fel:

De mindezek semmik ahhoz képest, amit most írt. CoinX legfrisebb tweetjének témája ugyanis nem más, mint a
one more thing.

Ez pedig azt jelentheti, hogy visszatér Steve Jobs legendás szlogenje, és az Apple talán valami olyat mutat be a keynote vége utáni visszatapsolásra, amire egyáltalán nem számítunk.

És egy ekkora “hírre” természetesen mindenki reagál, érdemes végignézni a válaszokat. Vannak, akik részletesebb pletykát követelnek, mások épp annak örülnének, ha Tim Cook meglepné őket (én is ide tartozom, nagyon szeretnék egy őszintét tinilányosan sikítani a közvetítés alatt).

A legtöbben természetesen az Apple AR szemüvegére tippelnek, amiről egyre kevesebbet olvashatunk, de sokan azt gondoljuk, hogy valamikor kijönnek majd vele. Talán épp most készült el egy bemutatható verzió? Bevállalják az AirPower bukás után?

Tim Cook korábban azt nyilatkozta, hogy a Steve Jobs iránt érzett tisztelete miatt nem használja ezt a kifejezést az Apple, hiszen az az ő védjegye volt. Esetleg egy új, hasonló szlogen? Cook az elmúlt években folyamatosan az AR technológia egyik pozitív vezérszónoka volt, talán ez lehet az ő pillanata?

Vagy lehet, hogy CoinX éppen azt akarta sugallni üzenetével, hogy a One More Thing az csakis Jobshoz köthető, és felejtsük el? Csak álmodozik az egyszerű rajongó? Nem tudhatjuk. De basszus, végre igazán megjött a kedvem a kedd esti keynote-hoz!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!