imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Visszatért a Futurama


A 2000-res évek egyik legkedveltebb animációs sorozatának ugyan már több mint négy éve vége, népszerűsége továbbra is töretlen. Olyannyira, hogy komolyabb csend után most megérkezett az eddigi legjobb mobiljáték belőle, a Futurama: Worlds of Tomorrow.

Aki nem ismerné a story-t: a sorozatban a főszereplő, pizzásfiú, Fry véletlenül kriogenikus álomba merül 2000 január elsején és egy potom 1 000 évvel később, a jövőben ébred. Munkát vállal a Planet Express kiszállító cégnél, ahol természetesen különböző kalandokba keveredik kis csapatával. Akikkel most felépítheted az új New Yorkot, melyet természetesen a galaxissal együtt meg is kell védeni a támadó alienektől.

A játék készítése során a legfontosabb cél volt összehozni a sci-fit vígjátékokat az animációs játékokkal úgy, hogy visszaadja a sorozat hangulatát. Ezért be is vetették a nagyágyúkat. A kultikus sorozat megalkotója Matt Groening (aki hírnevét A Simpson családnak köszönhette) kivette részét a készítésből, a sorozat producerével David X. Cohennel, Billy Westtel, valamint John DiMaggioval, Fry és Bender eredeti szinkron hangjaival egyetemben.

Szemben a tévé sorozatokkal, melyekkel egészen korlátozott időre lehet lekötni az embereket, a játékok nincsenek így belimitálva, bármit ki lehet belőlük hozni, anélkül, hogy túlnyújtott lenne a történet.

Ha hiányoztak a karakterek és a gegek, akkor a játékot most ingyen letöltheted az App Store-ból (in-app purchaseket tartalmaz).

iPhone 40 000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!