imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Visszaváltanál bétáról? Mutatjuk, mennyire egyszerű!


A nyáron sokan tették fel az iOS 13 béta verzióját, akik most visszaváltanának. Mutatjuk lépésről-lépésre, hogyan tehetitek meg.

Az iOS 13.1 megérkezésével végre megkaptuk azt az új operációs rendszert, amit az Apple az új iPhone-okra szánt. Ha te is csak az újdonság iránti kíváncsiságból tetted fel a béta szoftvert, és mostantól inkább maradnál a stabilabb verzióknál a további kísérletezgetések helyett (amit a legtöbb felhasználónak ajánlunk), itt az ideje visszatérned.

A béta leszedése talán nem a legegyértelműbb folyamat, de egyáltalán nem hosszú vagy bonyolult. Az első lépés, hogy lépj be a Beállításokban az Általános menüpontban a Profilodba. Itt láthatod, hogy jelenleg a béta programban vagy. Alul pirossal láthatod a profil eltávolítása szöveget, amire kattintva előbb a jelkódodat kéri, majd egy pop up-ban végre rákattinthatsz a kilépésre.

Ekkor indítsd újra a telefonod. Ha az újraindítás után rákeresel a legfrissebb szoftverre a Beállítások > Általános > Szoftverfrissítés menüben, már egyből látni fogod, hogy felajánlja az iOS 13.1 verzióját.

Ha nem látnád itt a lehetőséget, akkor azt javasoljuk, várj egy kicsit. Nekem azonnali volt, ám néhány esetben ez nem történik meg instant. Ha semmiképp nem jelenik meg itt a lehetőség vagy jobban szeretnél visszatérni egy korábbi mentésedhez, akkor természetesen lehetőséged van iTunes-on keresztül is mentést visszatenni. Ám alapvetően ez egy időigényesebb folyamat, és alapesetben nem jár neked külön előnyökkel.

A béta program résztvevői számára az Apple néha küld értesítéseket és emaileket. Amennyiben ezeket sem szeretnéd a továbbiakban megkapni, akkor plusz lépésként iratkozz le a béta programról. Az előző link oldaloán a legalsó Sign in gombra kattinva előbb belépsz a fiókodba, majd ugyanezen az oldalon ugyanaz a link már a kilépés lehetőségét írja ki, amit egy felugró ablakban erősíthetsz meg. És ki is léptél. Jövő nyáron pedig az iOS 14-hez léphetsz majd vissza, ha úgy tartja épp kedved.

Szóval iOS 13.1 letöltése, telepítése, némi türelem, és már megy hivatalosan is az a szoftver, amit eddigre biztosan megszoktál. Ha már el is felejtetted, hogy mi minden új benne, itt átfuthatod. Ha mégsem menne valamiért a módszer, írj a hozzászólások között, és megpróbálunk segíteni.

Nektek mennyire jön be az iOS 13?

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!