imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Vlogolj az Instán – indul az IGTV


Nem tágít az Instagram. Sőt, újabb funkciót épít be az app jelenleg meglevő felhozatalába. Az applikáció, ami kezdetben a képmegosztásra épült, ráerősít a videós tartalmakra. A napokban életbe lépő funkció olyan lesz, mint egy mini YouTube csatorna.

A „Keresés” gomb alatt az Instagram a képek mellett már egyébként is felkínál az ízlésünknek megfelelő rövidebb videókat. Itt kap majd helyet az IGTV is, ami lehetőséget biztosít arra, hogy a YouTube formátumához közelebbi tartalmak jöhessenek létre. Az IGTV teret enged az alkotói szabadságnak és a felhasználókra bízza, milyen történeteket mesélnek el az új formátum segítségével.

A Facebook és az Instagram algoritmusa jelenleg egyébként is előrébb sorolja a videós posztokat és még az is meglehet, hogy miután berobban az IGTV és rákapnak a felhasználók, akár még önálló applikációvá is kinőheti magát.

Az IGTV az influencerek számára is könnyebbséget jelenthet, hiszen a segítségével a felhasználókat átirányíthatják a saját csatornájukra. A formátum nem hivatott versenyezni az HBO vagy a Netflix tartalmaival, inkább valahol a social mediára feltöltött videók és Youtube tartalmak között kap helyet. A formátum meghaladja majd a jelenleg megengedett 60 másodperces videókat és egy sokkal hosszabb maximális limitben adja meg a korlátozást. Az IGTV rajtja a holnapi nap folyamán várható.

Forrás: TechCrunch

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!