imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Volt iOS 12 béta 7, nincs iOS 12 béta 7


Ahogy az lenni szokott, egy héttel az iOS 12 hatodik fejlesztői bétáját követően, tegnap este elrajtolt a hetes számú versenyző is. Csak aztán a rajtvonal után 10 méterrel rögtön hasra is esett…

Az iOS 12 esetében az Apple hétfőt jelölte ki frissítős napnak. Jellemzően akkor adják ugyanis ki a rendszer legfrissebb fejlesztő bétáit. Akik bétáznak és hozzászoktak már a módihoz, valószínűleg tegnap este is úgy kalkuláltak, hogy érkezni fog a sorban a hetedik béta is. Nem is tévedtek nagyot, ahogy az lenni szokott pontban este 7-kor letölthetővé vált a rendszer.

A múlt idő apropója, hogy azt nem sokkal indulása után rögtön le is kapcsolta az Apple. Az ok, hogy számos felhasználó jelentős mértékű teljesítményproblémára panaszkodott. Olyan rémtörténeteket lehetett olvasni a fórumokban a leggyorsabb letöltőktől, hogy egy app megnyitása vagy 10 másodpercbe is eltelt. Aztán némelyeknek megoldódott a dolog 5-10 perc használat után, másoknál viszont kitartott.

Úgy néz ki, az Apple is időben észlelte, hogy porszem került a gépezetbe, így gyorsan reagáltak. Azt mondjuk továbbra sem értem, hogy tényleg nem volt egyetlen Apple alkalmazott sem, aki még a kiadás előtti belső tesztelés során észrevette volna a dolgot? Mindegy, inkább a bétatesztelés alatt jöjjenek elő az ilyenek, mint majd szeptemberben a hivatalos rajt után…

Itt a remek alkalom, hogy a hír apropóján ismét figyelmeztessünk mindenkit:

  1. Noha az iOS 12 publikus béta verziója mindenki számára elérhető, pont az ilyen, és ehhez hasonló hibák miatt nem érdemes napi használatban lévő készülékre telepíteni.
  2. Az ég szerelmére, csináljatok friss biztonsági mentést minden frissítés előtt!

(via MacRumors)

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!