imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Watch-ból is érkezhet a (PRODUCT)RED széria


Bár a szépség, mint olyan szubjektív, azt viszont bizton merem állítani, hogy vajmi kevés az olyan eszköz az Apple kínálatában, aminek ne állna jól a szexin megkomponált piros szín. A legújabb források szerint végre az Apple Watch is beállhat a sorba.

Merthogy az a hír járja, hogy az Apple okosórájának 5. szérája a megszokott asztroszürke, ezüst és arany variációkon kívül tavasszal egy extra színben kerülhet a polcokra, mégpedig a pompás (PRODUCT)RED egyedi árnyalatban. A szín szíjak közt eddig is elérhető volt, most azonban az egész óra teste megkaphatná a vibráló piros árnyalatot.

A WatchGeneration francia blog által kiszúrt adatok szerint egy eddig meg nem nevezett adatbázis rejti magában az információmorzsákat egy aluminiumból készült, az iPod touch pirosához hasonló színű Apple Watch-ról.

Bár a hírek megerősítést egyelőre nem nyertek, arról pedig végképp semmi kézzelfogható nem érkezett, hogy mikor kerülhet az új eszköz a kínálatba, az ad némi bizakodásra okot, hogy az iPhone 7 és iPhone 8 piros verziója is tavasszal érkezett. Egészen pontosan 2017 márciusában és 2018 áprilisában.

A 2004 óta tartó együttműködés során az Apple jónéhány termékét már pirosba öltöztette, iPhone-ok és iPodok garmada viselte és viseli a mai napig az elegáns piros árnyalatot.

Adnád a piros órát?

Forrás: WatchGeneration

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!