imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megjöttek az első hírek az iOS 14-ről

Vajon melyik készülékeken lesz elérhető?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

watchOS 5: Control Center átrendezése


Sajnos a nem kívánt funkciókat nem lehet kivenni a Vezérlőközpontból, de legalább a sorrendet úgy alakíthatod ki, ahogy az neked kényelmes.

Az Apple sosem volt az a vállalat, amelyik túlságosan is szabadjára engedte volna a felhasználókat testreszabás terén. Mondjuk elképzeléseiket a kontrollal kapcsolatban sosem rejtették véka alá, jódarabig még saját háttérképed sem lehetett iPhone-on.

A betonba öntött kezelőfelület a Vezérlőközpontra is igaz volt egészen az iOS 11-ig, amikoris valami örült ötlettől hajtva mégis megengedték nekünk, hogy néhány ikonról eldönthessük, hogy akarjuk-e látni vagy sem. Az Apple Watch Contol Centrejénél ennyire még azért nem fajult el a helyzet, kivenni ikonokat nem tudunk, de a watchOS 5-tel lehetőségünk lesz majd szánk íze szerint kialakítania a parancsok sorrendjét. Tiszta Amerika…

Szabadságjogainkkal roppant egyszerűen élhetünk:

  • Alulról felfelé söpréssel hívjuk elő a Control Centert
  • Görgessünk a lista legaljára
  • Nyomjunk az Edit gombra
  • Rendezzük tetszőleges pozícióba a parancsokat
  • Ha végeztünk, nyomjunk a Done gombra

Ennyi volt a varázslat, élvezd, ahogy áthat a forradalom lelkülete, sok évnek kellett eltelnie, hogy ide eljussunk.

Forrás: MacRumors

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!