imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Will Smith és Jimmy Fallon beatboxolnak egy iPaden


Will Smith-t nem kell bemutatni, de Jimmy Fallon-t talán nem mindenki ismeri. Jimmy Fallon vezeti Amerikában a Tonight Show-t, ő az amerikai Gálvölgyi János csak fiatalabb kiadásban, és ő az egyik fickó aki Justin Timberlake mellett a hangját adja a jelenleg is futó iPhone 6 és iPhone 6 Plus reklámokhoz. Most nyomtak egy kis beatbox imprót egy iPaden.

Nem is nagyon tudunk mit hozzátenni a dologhoz, nézzétek meg a videót, elég jól nyomják a srácok, bár nyilván készültek a dologra.

Jimmy Fallon nem először játszik el hasonlót, egy évvel ezelőtt Billy Joel volt a pertnere egy hasonlóan szórakoztató, bár egészen más stílusú zenélésben, de akkor is ugyanezzel a Loopy HD alkalmazással, és egy iPad segítségével énekeltek. Íme:

Tim Cooknak annyira bejött a kis performance, hogy egy tweet bejegyzésben meg is említette a dolgot még tavaly:

Ha kedvet kaptatok egy kis beatboxhoz, akkor innen le tudjátok tölteni az alkalmazást.
Loopy HD – 4 euró

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!